“Positiv opplevelse”

Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 16. august 2022 via mobile enheter

God mat og service til tross for stor trafikk i Arendalsuka.
Beliggenheten er utmerket for å se mer eller mindre interessante kjendiser.

Dato for besøk: august 2022
Takk, trebjo

Anmeldt 28. juli 2022

Kom med forventning av smak av Hellas!
Startet med å så i kø. En gruppe på 4 kom like bak oss å deretter famile på 8. Familen på 8 ble tatt inn først (ingen av oss hadde bestillt bord) familen reagerte også. Servitøren kommer tilbake å ber gruppen på 4 komme inn ( vi sto å så på bordet våres var klart hele veien) gruppen på 4 reagerer også å sier ifra, di er vell først i køen?. Servitør løp avgårde å fikk det trolig ikke med seg. Samme skjer ved bestilling av mat og få maten. Jeg bestillte retten som er anbefalt av kjøkkenet. Altså en mix av grillen. (Tar 30min alle får maten før oss, til og med et par som kom etter oss). Når maten først kommer mangler det elementer fra beskrivelsen så jeg klager og fikk dette så i en skål.
Maten var knapt varm og den var faktisk veldig smakløs. Utrolig lite saus til såpass mye kjøtt og fries.🤷 Alt i alt var dette en veldig ugrei opplevelse og en skuffelse til tross for 2 gode øl. (Resten av gruppen vår var også sjokket over hvor smakløs maten var. (Har vært i Hellas og det kan ikke sammenlignes. Min rett kostet utrolige 349kr! Dårligste mat opplevelsen alt i alt jeg har opplevd i Arendal.

1  Takk, Thomas p
Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

De greske forrettene var helt fantastiske! Vi bestilte grillet feta med salat og pita med tzatsiki. Hovedrettene var en stor skuffelse. Kyllingsalaten badet i dill (!) og smakte stort sett bare dill. Biffen var tørr, for mye stekt og med alt for mye bearnaise. Vi konkluderte derfor med at man bør bestille fra den greske menyen.

Takk, Cathrine N
Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Har tidligere spist veldig god mat her og fått god service, men hadde en litt merkelig opplevelse søndag 10. juli. Bestilte medium stekt entrecote, men den var godt stekt. Jeg sa ifra om dette, og fikk da "okay" som svar fra han som serverte oss. Han kom aldri tilbake, og en annen servitør overtok. Vel så overraskende var det at bernaisesausen smakte akkurat slik den gjør om man bruker en pose fra Toro eller Knorr. Da vi skulle betale og spurte om å få dele opp regningen, himlet den nye servitøren med øynene, tydelig misfornøyd. Vi spurte om det var vanskelig, da svarte han "ja, det er det", og at vi skulle sagt ifra før. Han ordnet likevel opp slik at vi kunne betale hver for oss. En middag helt på det jevne, men lang fra kvaliteten og servicen man forventer på en restaurant i denne prisklassen (over 300 kroner for de fleste hovedrettene). Kommer dessverre ikke til å velge Symposium igjen med det første.

Takk, N2108OMmartinh
Anmeldt 7. juni 2022 via mobile enheter

Vi bestilte begge to en moussaka, og var ikke fornøyd med denne. Jeg ville beskrevet den som smakløs og tam, og med kjedelig tilbehør. Tzatzikien var god. Vi var begge fornøyd med servicen og selve restauranten var fin og med en fin beliggenhet.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, keilaknig

Reisende som så på Symposium Bar & Grill, så også på

Har du vært i Symposium Bar & Grill? Del dine erfaringer!