Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Prangende kirke.

Den rager så elegant og majestetisk i byens sentrum så den er en veldig viktig del av bybildet i... les mer

Anmeldt 14. juli 2019
Ingeborg56
,
Oslo, Norge
Flott kirke

flott gjennomført kirke i sentrum av arendal. Spesielt med butikker under selve kirken i samme... les mer

Anmeldt 25. august 2018
Thumper1974
,
Ulefoss, Norge
Les alle 32 anmeldelsene
  
Anmeldelser (32)
Filtrer anmeldelser
32 resultater
Vurdering fra reisende
12
15
5
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
12
15
5
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 32 anmeldelser
Anmeldt 25. august 2018

flott gjennomført kirke i sentrum av arendal. Spesielt med butikker under selve kirken i samme stil. Verd et besøk

Dato for opplevelse: mai 2018
1  Takk, Thumper1974
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2018

Trefoldighetskirka i Arendal er et markert innslag i bybildet, få kirkespir rager høyere i Norge. Planlegginga og bygginga foregikk da Arendal var på høyden som en av de største (den største?) sjøfartsbyene i Norge, i seilskutetida. Arendal har mista noe av den posisjonen, men kirka er fortsatt et godt sted for kontemplasjon.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Øyvind W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2017 via mobile enheter

Denne kirken har Norges nest høyeste kirkespir fortelles det.det er en flott kirke som absolutt er verd et besøk. Flotte glassmalerier er også å se inne i kirke.

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, Sven Magne S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2016

Flott og monumeltalt kirkebygg som innbyr til høytidelighet og sjelero. Da vi besøkte var det orgeløving, men jeg skulle gjerne vært på konsert her. Litt slapp vakt.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, Eirik J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2015

Flott kirke og nydelig interiør, plassert rett ved siden av Pollen. Kommer gjerne på julekonsert her.

Dato for opplevelse: november 2015
Takk, m0rtenr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser