Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt fantastisk”
Anmeldelse av Marco polo

Marco polo
Vurdert som nr. 4 av 60 Restauranter i Arendal
Kjøkken: Kinesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Store, gode porsjoner og meget delikat og smakfullt. Meget hyggelig og serviceinnstilt personale. Anbefales varmt

Dato for besøk: august 2020
Takk, arnekar58
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (112)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1317 av 112 anmeldelser

Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Topp mat og topp service! Beijing suppe og Kylling Gong Bao veldig velsmakende. Beste kinamat i regionen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, bislet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Beste i byen! Utrolig god service og rimelige priser. Enda billigere før kl17, da er det lunsjmeny. Porsjonene er svære så mett blir man!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ninasamuelsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Lang ventetid på maten, som i tillegg var lunken når den kom. Forrett og hovedrett kom samtidig, noe som er litt spesielt.. Smakløs mat, som kan minne om saus fra pose. Står også at de åpner kl.13 på nettsiden, selvom de ikke åpnet før kl.14. Vi var der 13.52, fikk beskjed om at restauranten ikke åpnet før 14. Satte oss ned og ser det er mange andre i restauranten som hvertfall sitter med drikke. Fikk ikke bestilt drikke eller mat før 20 min etter at vi kom.
Alle buffetgjestene fikk drikke og kunne hente mat før vi fikk noe som helst, selvom de kom etter oss. Vi var kjempe sultne og alle servitørene gikk bare rett forbi bordet uten og si noe om at det tok lang tid å få mat.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, christinevE365WM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Ypperlig kinesisk mat! Vi spiste kombinasjonsmeny og fikk mye god og varierte retter. Maten ble servert raskt av hyggelig personale. Vi ble mette og fornøyde etter besøket. Kan absolutt anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, kinenanl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Marco polo, så også på

 

Har du vært i Marco polo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din