“God tapas og fin beliggenhet”
Anmeldelse av Solsiden Tapas

Solsiden Tapas
Vurdert som nr. 5 av 61 Restauranter i Arendal
Prisklasse: USD 9 - USD 28
Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Fin restaurant med god tapas og hyggelig servering. Pluss for at de nektet servering til en gjeng som kom overstadig beruset klokken 20. Mye bråk og støy men det taklet de ansatte godt👍

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 371ingridn

Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Et ærlig forsøk; de skal ha dét, men det er et godt stykke opp til tapas på sitt beste. Foccaciaen er kneipbrød, kjøttbollene kjennes ut som de er fra Obs og kyllingen smaker wienerpølse.

Til prisen hadde jeg forventet mer, dessverre.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, j_rgenh647
Anmeldt 19. juni 2021 via mobile enheter

Vi reserverte bord, noe dom nok er lurt siden restauranten var full - særlig om du vil sitte ute bør du reservere. Vi spiste god tapas som var smakfull og fint tilberedt. Ok betjening og god
Mat uten
Mye venting. Vi kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, 897kristins
Anmeldt 28. mai 2021 via mobile enheter

Vi hadde lunsjtapas på uterestauranten. Det smakte nydelig. Passelig mengde mat. Iskald lokal øl og kjekke og greie servitører. Vi spiser gjerne her igjen.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, V7532SIsandrah
Anmeldt 22. februar 2021

Spiste en rekke forskjellige tapas som vi delte og alle var rikelig store og var veldig gode i smak. Hyggelig service

Dato for besøk: februar 2021
1  Takk, Porthos68

Reisende som så på Solsiden Tapas, så også på

Har du vært i Solsiden Tapas? Del dine erfaringer!