“Dessverre”

Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Hyggelige omgivelser, sørgelig tomt. Men det betyr ofte tett oppfølging og god service. Fikk beskjed om å sette meg der jeg ville, og det passet greit. Grei gjennomgang av meny, rask levering av drikke, og godt brød med chutney, fint! Men torsken med tilbehør var ikke varm, og merkelig presentert der tilbehøret utgjorde mesteparten av retten. Gulrot i mange forskjellige utførelser, men heller ikke dette varmt, men lunkent... på spørsmål om god mat var nok dessverre svaret negativt, noe som ble kompensert med is og kaffe på huset. Greit nok, men besøket var ikke for å få billig mat, men god mat, og den må være varm!
Kommer her regelmessig, og gir det nok ett nytt forsøk, men dette var bare trist!

Dato for besøk: november 2018
Takk, 335janj

1923 av 151 anmeldelser

Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Middelmådig lunsj. Skuffende, fordi dette skal ifølge nettsiden være en "kombinasjon av mesterkokk Marcus Samuelssons favorittsmaker fra hans eget restaurantmekka på Manhattan og fantastiske lokale råvarer". Hm. Lurer på hva han hadde sagt til råvarene som lå på våre rekesmørbrød. Rekene kom fra plastbokser med lake. Da vi ytret en viss skuffelse over dette (dagens smørbrød til 150 kroner), svarte kelneren at de ikke hadde tid til å håndpille reker på denne restauranten. Vel vel.

Dato for besøk: september 2018
Takk, janne167
Anmeldt 5. september 2018 via mobile enheter

I kveld var vi het å spiste. Vi var gjennom nesten alle rettene på menyen. Jeg vil anbefale soppsuppen,kamskjell og torsk på det varmeste. Det var helt fantastiske smaker. Vi var 4 personer som hadde sharemeny,Å fikk derfor smakt på masse godt.risotto,and og lam var også noe av det vi fikk servert. Samt kyllingklubber med mangosalsa. Himmelsk.og hamburger med verdens beste frites som hadde rikelig med salt og parmesan. Kommer helt klart tilbake for en ny runde soppsuppe.hyggelig personal,flinke servitører og veldig komfortable stoler😊

Dato for besøk: september 2018
Takk, 385 810
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Vi kom hit i kveld og valgte ett nydelig bord ute med sjøutsikt. Bestilte krydderkake, sorbet, kaffe og likør. Alt smakte utsøkt. Maten var delikat dandert på tallerkenen. Kelnerne var meget hyggelige og service innstilte. Anbefaler dette stedet.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, 966kari_
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Spansk burger, det vil si med manchego ost, Chorizo og tomatsalsa. Dette inni en myk brioche bolle. Servert med sprø Soho Fries. Beste bord og utsikt ute på terrassen en varm sommerdag.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, hhnystad