“Kjempegod og rikelig med mat.”
Anmeldelse av Fusion of Asia Bar and Restaurant - STENGT

Fusion of Asia Bar and Restaurant
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod og rikelig med mat. Vi lot eieren bestemme en variert meny som alle likte rundt bordet, og vi var mange. Ja , det tok litt tid, men vi har ferie og den som venter på noe godt..😀

2  Takk, kjellolavo

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Dårlig service, følte oss slett ikke velkomne. Maten forsåvidt OK men kom lunken.. Totalopplevelse var slett!

Takk, MaggyVI
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Får ikke svar på spørsmål angående allergier, manglende sosiale antenner. Får ikke bytte bord fordi det egner seg til 4 og vi var 2. Et par minutter senere ankommer 2 andre gjester, de setter seg på bordet vi ønsket å flytte oss til. De får ingen beskjed om å flytte seg. Noe i mine øyne er mangel på både respekt og sosial oppførsel! Bordscenarioet oppsto gjentatte ganger

2  Takk, bfbfbfbfbfkkr
Anmeldt 12. juli 2020

Hvis det hadde vært mulig så hadde jeg gitt dette stedet 0 stjerner. Måtte vente over en time på maten og servitørene hadde på ingen måte kontroll over bordene. Klarte til og med å gi bort maten vi ventet på til et annet bord som ankom senere enn oss. Maten stod heller ikke til forventningene. Vi fikk ingen kompensasjon for den lange ventetiden.

Takk, hannes571
Anmeldt 31. januar 2020 via mobile enheter

Absolutt ikke fornøyd med min opplevelse hos fusion og Asia inne på alti Arendal. jeg hadde dagens meny for fredagen som var vårruller. scampi etc. alt var godt helt til e smakte på vårrullene. dette var en stor skuffelse. jeg forventet gode vårruller med kjøtt og masse godt inni.. Men fikk laks og fillerøtter. så og si ingenting annet inni vårrullene. dette er ikke akseptabelt. ønsker at det blir informert bedre til kundene om hva de faktisk bestiller

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, 634camillaj