Om du er glad i norsk historie, er Kuben til å anbefale! Det er mye å lese, men også mye å se! Det... les mer
Vi var der en dag med få besøkende og hadde god Mulighet til å bruke den tiden vi ville i de ulike... les mer
Her får du masse historisk info presentert på en oppsiktsvekkende fin måte. De som har satt sammen utstillingene har gjort en utrolig bra jobb:)
Som ellers, er det alltid lurt å bli med på en guidet tur. Denne gangen fikk vi med oss utstillingen "Slavegjort". Guiden hadde et godt grep om temaet, og formidlet historien på en inspirerende og fram for alt kunnskapsrik måte. Vi tilbrakte nærmere 4 timer på museet - uten å kjede oss et minutt!
Så hyggelig å høre! Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Velkommen tilbake!
Et utmerket sted for en regnværsdag. Stilig bygning, gode utstillinger, en liten kafe, en god butikk. Stor vekt lagt på visualiseringer kunnskapsformidling.Passer godt for større barn.
Takk for din verdifulle vurdering! Det setter vi veldig pris på! Håper at du vil besøke oss igjen!
For et flott museum vi har på Sørlandet! Kuben har flotte utstillinger som bare må oppleves. Må selvsagt nevne utstillingen av slaveskipet Fredensborg, helt spesiell i verdenssammenheng. Det er det slaveskipet man vet mest om i hele verden. Utstillingen er levende og interaktiv. Med utdypende opplysninger og valgmuligheter. Anbefaler å ta seg tid til å høre og se videoen laget omkring funnet av skipet like utenfor Tromøya, meget interessant. Men de andre avdelingene på museet har også helt spesielle vinklinger. Ta gjerne med barn, mye er lagt opp som lek, spill, opplevelse, skattejakt.
Hei Anne Marit.
Takk for en så positiv anmeldelse! Det setter vi pris på.
Mvh Hilde
Fantastisk plass for både voksne og barn.
Vil anbefale spesielt å delta på omvisningen Slavegjort som omhandler Slaveskipet Fredensborg som gikk ned ved Tromøya.
Veldig hyggelige og kunnskapsrike ansatte med god formidlingsevne for både voksne og barn. Anbefaler på det sterkeste å ta turen til Kuben.
Kuben er et spennende og moderne museum, for både voksen og barn. Anbefaler absolutt en tur innom. Inneholder også en suvenir avdeling med fine ting.
Intressant utstilling om slavehandel. Tankevekkande og lærerik. Flott utstilling i eit flott utstillingslokale
Hei.
Hyggelig å høre at du likte utstillingen! Og takk for at du tok deg tid til å anmelde oss på Tripadvisor.
Mvh Hilde Jomaas, KUBEN