Kjempe spennende aktivitet som byr på mye bl.a. Høyde og fart. Mulighet til en typ zipline og... les mer
Herlig og fartsfylt tur rundt Tromøya. Møtte Roar på brygga i Arendal sentrum. Flott familieaktivitet.
Vi var på tur med avdelingen på jobben. Roar kom og plukket oss opp i resepsjonen på hotellet og fortalte at vi skulle på Rib tur. Vi var nok heldige med at det var en soldag i April uten alt for mye vind. Med ganske nye flotte flytedrakter i tillegg til vester følte vi oss nok kanskje litt som Michelin mannen men også trygge og varme på tross av 7 grader i 49 knop. En lokalkjent og flink guide med interesse for området. Han kjørte gjennom et par sund og ut i en av nationalparkområdene hvor vi stoppet og tok en sen lunsj. Han hadde vært innom Hjemme hos Wenche og plukket med seg sandwicher til alle og denne kombinasjonen kan absolutt anbefales.
Vi var litt ute og kjente på fart i ca 4meter bølger før vi tok innaskjærs og så ut til Store Torungen hvor vi fikk omvisning på øya og fyret og fikk se solnedgangen fra fyrhuset.
Turen anbefales som en kick-off, familietur, og egentlig i hvilken som helst sammenheng. Godt sammensatt og gjennomført.
Kjempe spennende aktivitet som byr på mye bl.a. Høyde og fart. Mulighet til en typ zipline og klatring.
Også mulighet til å grille i en lavo
Takk for hyggelig anmeldelse LineP,
Nå har vi imidlertid avviklet klatreparken og plukket den ned fra trærne. Nytt tilbud tilbys av oss med utgangspunkt fra Bjellandstrand Gård, bare 3 minutters kjøring fra Hove - nemlig hesteopplevelser! Opplev nærhet til deilige, frie, ekte islandshester! Det mest unike man kan oppleve er å "danse" med dronningen "Von", som lett lar seg lede og beveger seg etter små små bevegelser av mennesket som hun samhandler med. Mulig å ri også..
Mvh Tonepernille
En fantstisk park med utrolig god service og flotte folk. En opplevelse for både liten og stor. God stemning og enkel servering med kaffe og sveler, tommel opp
Anbefaler familietur til klatreparken på Hove eller sommeravslutning på jobben. Her er det utfordringer for store og små. Det er utfordringer for både stor og små. De som ikke ønsket å bevege seg høyt i trærne kunne kose seg med kaffe og noe å bite i. Her kommer vi tilbake.
Så gøy at dere koste dere! Hjertelig velkommen tilbake :-)
Fantastisk vertskap og instruktører👏 Man føler seg velkommen og godt ivaretatt😄 Sikkerheten er på topp og mestringsfølelsen stor for de som våger seg opp i trærne. Dette skal gjentas!!!!😄😄