Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gode burgere”
Anmeldelse av No.1 Sportsbar

No.1 Sportsbar
Vurdert som nr. 40 av 61 Restauranter i Arendal
Prisklasse: USD 11 - USD 34
Kjøkken: Amerikansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Gikk hit etter å ha sett på tripadviser at dette var stedet for gode burgere. Vi ble ikke skuffet begge burgeren var kjempegode. Valg av tilbehør var også bra så dette stedet anbefales om man vil spise en god burger. Hyggelig betjening var det også.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 476hanss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (55)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1317 av 55 anmeldelser

Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Jeg kjøper stort sett burger her . Jeg vil anbefale the spisy one . Må ha bacon på den også . Så på fotball der . Hygglig atmosfære. Anbefaler virkelig dette stedet for fotball burger og god drikke.

Dato for besøk: september 2018
Takk, basicx
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

No. 1 Sportsbar ligger i «bar-gata» i Pollen, med flott utsikt til alle båtene. Vi var der ifm Arendalsuka-uka, og prøvde os på et par pizzaer. De car gode, på typisk Italiensk vis. Relativt liten uteservering, men desto større inne. Bra service!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

Dersom du er ute etter å se sport og ta deg et glass godt drikke er dette helt perfekt. Maten var helt grei, men ikke noe mer enn det så jeg anbefaler å spise et annet sted først om du er opptatt av bra mat.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, ToneNyg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2018 via mobile enheter

Har spist hamburger her flere ganger og alltid en god smaks opplevelse. Godt utvalg av hamburgere for enhver smak.
Grei betjening. Atmosfæren er ikke så trivelig men igjen det er en sportsbar.
Har shuffleboard som er artig for par og venner eller kollegaer.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Arendal75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på No.1 Sportsbar, så også på

 

Har du vært i No.1 Sportsbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din