“Tja, det har skjedd noe siden”
Anmeldelse av No.1 Sportsbar

No.1 Sportsbar
Vurdert som nr. 38 av 87 Restauranter i Arendal
Kjøkken: Amerikansk
Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Tja, det har skjedd noe siden bildene fra dette ble tatt, det er i alle fall sikkert. Valgte å sette oss her da Castelle ved siden av var fullsatt og de hadde helt lik meny. Vet ikke om de skyldtes Covid-19, men for vårt besøk delte altså Castelle og No 1 sportsbar kjøkken. Jeg bestilte fish n chips og min venninne bestilte burger med spicy fries. Dette var helt gjennomsnittlig pubgrub, og jeg stussa egentlig over hvor fettete frityren egentlig var og at det ble salat istedenfor ertepuré med maten min. Min venninnes burger så ikke ut som noen av bildene av burgere som andre har lagt ut, men den var tilsynelatende god. En nydelig dag i Arendal med helt OK mat, god oppvartning av stedet servitør Sofia (?), og det eneste jeg faktisk kan klage på hadde å gjøre med de andre gjestene der og ikke stedet. Er jo ikke nødvendig å rope ut på en restaurant om hvordan søsteren din hadde nesten stukket en finger i rumpa di. Seriøst. Disse var tydeligvis stamgjester, så da får vi gjennomreisende bare dra videre ;)

1  Takk, monsebakken

Anmeldt 17. august 2020

Hyggelig opplevelse. Vi valgte å spise dessert og ta et glass vin. Servitøren var blid og hyggelig. Desserten var iht forventningene.

Takk, tored887
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi spiste middag her, da det stod at de hadde byens beste burger. Dette er noe som ikke stemmer, vi var 5 personer som bestilte mat. Det var kun 1 matrett som var varm, burgeren med fries var helt kald og slapp. Spareribs var nesten bare fett.
Servicen av kelner var bra, men maten var veldig skuffende.

1  Takk, AnnC90
Anmeldt 18. juli 2020

Kaos og dårlig service. 7 stk bestilte mat samtidig, vi fikk to retter etter 35 min, 3 retter etter ytterligere 20 min og de siste 20 minutter etter det. Mesteparten av maten var kald. Vi var omtrent først i lokalet, men fikk maten sist (av alle som kom inn etter oss). Barna ble sittende uten mat, da de fikk sist av alle.

1  Takk, Ferieturer88
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Skulle se fotballkamp, hadde full rett til å være der. Ble nektet servering. Selvom alle var i form. Ble kastet ut selvom vi hadde full rett til å være der. Elendig sted. Fikk ikke prøve, heldigvis.

1  Takk, kristiant763

Reisende som så på No.1 Sportsbar, så også på

Har du vært i No.1 Sportsbar? Del dine erfaringer!