Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig opplevelse”
Anmeldelse av No.1 Sportsbar

No.1 Sportsbar
Vurdert som nr. 35 av 65 Restauranter i Arendal
Prisklasse: USD 10 - USD 31
Kjøkken: Amerikansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. juli 2021

Bestilte Cesarsalat til 225 kr etter lang venting kom endelig salaten det var endel grønt neste ikke kylling noen krutonger. Det var smaksløst og til den prisen overhodet ikke verdt det. kameraten bestilte skaldyrsalat den kostet 50 kr mindre !. han bestilte også pommes fries som de glemte. Gir 1 poeng på plassen nede ved bryggen som var bra ellers ett sted å ikke anbefale styr unna !!

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 209benth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (62)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 62 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Vi spiste en fish’n chips som ikke var noen stor opplevelse, kalde og vasne chips. Vi hadde også en skalldyrsalat som var helt ok, for mye løk i salaten.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 472_yvindh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2021

Benyttet uteserveringen to kvelder i slutten av juni. Svært hyggelig betjening og gode, smakfulle retter. Ligger midt i smørøyet. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, _yvindv2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Bestilte drikke og en spicy fries. Drikken kom fort men da var tom var ikke fries kommet enda, da var det gått 45 minutt. Måtte spørre friesen men den hadde de glemt. Så da fikk vi spicy fries til slutt uten drikke. Ingen forsøk på å gjøre det godt igjen.
Spurte om regningen men da gikk bare servitøren. Ho hadde hørt oss for det kom en med terminal rett etter. Men svare oss gadd ho aldri. Alt i alt en veldig dårlig opplevelse.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, trondm315
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Flott beliggenhet og hyggelig personale. Men dessverre kan ikke det veie opp for kald/unken fiskesuppe servert etter en times venting.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, 32geirh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på No.1 Sportsbar, så også på

 

Har du vært i No.1 Sportsbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.