Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service ”
Anmeldelse av Café Victor

Café Victor
Vurdert som nr. 9 av 61 Restauranter i Arendal
Prisklasse: USD 10 - USD 20
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Lunsj, Uteservering
Beskrivelse: Kafeen er en urban møteplass, for både lokale og tilreisende. Kafeen ligger i hjertet av Pollen med utsikt mot Galtesund og det yrende bylivet.
Anmeldt 5. februar 2019 via mobile enheter

Servitøren ble tydelig sur da vi ba om dressing til en salat som egentlig skulle inneholde dette. Salaten var tam og smakte lite.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Lillepernille2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (87)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1317 av 87 anmeldelser

Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Var innom for en rask lunsj og ble gledelig overraska da jeg så de hadde min favoritt Pasta Carbonara, på menyen. Skuffelsen var stor. Jeg ble servert en grå, tørr masse med overkokt pasta som klistra seg sammen. Baconbitene måtte jeg lete etter, det eneste jeg så og smakte var enormt med sopp. Har vel aldri blitt så skuffa før og klagde høflig på maten. Fikk istedet linsesuppe. Ikke helt min smak men fikk da kvelt litt av sulten. Koselige lokaler, og jenta som serverte var veldig hyggelig og blid. Derfor en god to'er fra meg.

Dato for besøk: november 2018
Takk, HelleI38
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Helt grei mat, med god service. Håper neste gang på en litt bedre pasta da denne var noe overkokt, men ellers veldig gode smaker.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, jannikevermdahl76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Lunsj på dagen, cocktails og snacks på kvelden og fantastisk gelato på hjørnet! Ganske sikker på at plassen har alt! Anbefaler et par drinker på kveldstid, med et fantastisk snacks fat se bilder! Fantastisk hvis du ønsker å «rømme» techno og lange køer!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, cmyrslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

God service, god mat og godt utvalg av både varme og kalde drikker. God plass på uteserveringen. Oppleves som rent og delikat.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, ToneNyg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Café Victor, så også på

 
Arendal, Aust-Agder
 

Har du vært i Café Victor? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din