“Beste spisestedet i Arendal”

Nye Steenhuset Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 89 Restauranter i Arendal
Kjøkken: Fransk, Norsk, Moderne
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Desidert det beste kjøkkenet på Sørlandet!!!
I kombinasjon med vinbaren er dette et helt fantastisk spisested. Anbefales varmt!!

Takk, arildn249

Anmeldt 2. oktober 2018

Hadde Fiskesuppe og den var meget go. og fin atmosfære i etablissementet.
Kan trygt anbefales. Ikke så mange besøkende da vi var der men koselig

Takk, LilleRolf T
Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

Dagens fisk var piggvar med rotfrukter og potetpuré. Intet og klage på... betjening var usynlig på den gode måte! Hyggelige og historiske lokaler!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, AmtoftNo
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Vi hadde gledet oss til å spise på Steenhuset og var ute i god tid før kjøkkenet stengte trodde vi. 20.40. Men vi fikk beskjed om at kjøkkenet var stengt selv om det stod 21.30 på utsiden. Vi opplevde en lite imøtekommende hovmester? og ble sendt et annet sted.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 142Anne67
Anmeldt 27. august 2018

Et spesielt sted, der du både kjenner det historiske suset av 1700-talls bygningen, samtidig som det er en litt tidløs atmosfære. Alltid godt tilberedt mat, og innehaverne er hyggelige uten å være "nærgående". Anbefales!

Takk, Gustav R

Reisende som så på Nye Steenhuset Restaurant, så også på

Har du vært i Nye Steenhuset Restaurant? Del dine erfaringer!