“Beste restauranten i Arendal”

Nye Steenhuset Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 87 Restauranter i Arendal
Kjøkken: Fransk, Norsk, Moderne
Anmeldt 3. desember 2023 via mobile enheter

Fin atmosfære og fantastisk mat! Sevice alltid på topp. Velg vinpakke, det slår aldri feil. Vi er her mange ganger i året, og stedet skuffer aldri.

Takk, Lillepernille2

Anmeldt 2. desember 2023

Dette var andre gang vi besøkte restauranten. Begge gangene har maten vært helt fantastisk. Vi har spist treretters med kjempegode råvarer og nydelig anbefalt vin ved siden av som ble beskrevet og servert strålende av de som driver restauranten.
Maten er klassisk men gjerne med en liten vri på slik at det er både kjent og kjært men også nytt og spennende. Anbefales virkelig dersom du ønsker noe annet enn de vanlige turiststedene.

Takk, Per N
Anmeldt 30. november 2023

Altfor salt lutefisk ødla kvelden....
Ellers hyggelig betjening og sted. Håper fisken bare var en glipp.

Takk, Sigrun E
Anmeldt 18. september 2023

En skjult perle i Arendal, der man bør booke bord! Man kan velge fra 2-6retters meny! Vi valgte 2 retter med vinpakke. Det eneste jeg kunne ønske var at oksefilet var litt større, ellers alt perfekt!

Dato for besøk: september 2023
1  Takk, Maria J
Anmeldt 7. september 2023 via mobile enheter

Wow, definitivt Arendal beste! Nydelig mat, super service & kunnskapsrike i alle ledd - takk for fantastisk innføring i vinene!

Dato for besøk: september 2023
Takk, Nils Andre O

Reisende som så på Nye Steenhuset Restaurant, så også på

Har du vært i Nye Steenhuset Restaurant? Del dine erfaringer!