“Bra mat men elendig service.”

Nidelvbrygge og restaurant
Vurdert som nr. 3 av 87 Restauranter i Arendal
Beskrivelse: Restaurant som ligger flott til ved Nidelven lett og komme til med båt og bil . Åpner til påske i år 2017
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Spiste på Nidelv brygge for andre gang i sommer. Denne gangen var vi en gruppe på 10. Maten er bra, og han som serverer fra «buffeen» er fenomenal. Når det gjelder resten av personalet så er de veldig ustrukturert og vimsete. De er ivrige akkurat når man setter seg til bords, men så avtar det etter at man har bestilt. Selv om hele bordet er tomme for drikke så er det ingen som spør om noen skal ha mer. Vi endte opp med å måtte gå til baren for å bestille, ikke bare en gang men flere i løpet av kvelden.

3  Takk, Havardwa

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Etter å ha sjekket steder å reise, og ting å gjøre, puttet vi en natt på Nidelv Camping på listen, for å spise på Nidelv Brygge.
Vi bestilte Kjøkkensjefens sjømat, grillbuffet og blåskjell. Alt leverte. Det var mye folk, men fortsatt mulig å få bord, servicen var ikke spesielt personlig, men overraskende rask sett antallet mennesker. Kvaliteten på maten var fabelaktig, og jeg vil anta spesielt kjøkkenet og kokkene skal ha mye skryt for akkurat det! Dette levde opp til alle forventninger, og anbefales på det sterkeste.

Takk, tillabh
Anmeldt 10. juni 2020 via mobile enheter

Anbefaler alle som er i nærheten av Arendal om å ta seg en tur innom denne plassen.
Vi var så heldig å komme inn via båt 42 fot Fairline. 👍 Mye folk. Veldig god stemning. Flinke ansatte og ikke minst veldig god mat. En perle av en plass

Dato for besøk: juni 2020
Takk, toreh565
Anmeldt 5. november 2019 via mobile enheter

Anbefaler Nidelv Brygge på det sterkeste. Fantastisk god mat,godt utvalg,flott beliggenhet og god service. Gleder meg til åpningen hvert år.

Dato for besøk: august 2019
Takk, tisi9
Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Maten smaker meget godt og porsjonene er også gode!
Plassen er fantastisk, rett ved vannkanten.
Servering og personal er lett tilgjengelige.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Voyager380355

Reisende som så på Nidelvbrygge og restaurant, så også på

Har du vært i Nidelvbrygge og restaurant? Del dine erfaringer!