Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skalldyrtallerken ”

Nidelvbrygge og restaurant
Vurdert som nr. 2 av 61 Restauranter i Arendal
Prisklasse: USD 9 - USD 48
Beskrivelse: Restaurant som ligger flott til ved Nidelven lett og komme til med båt og bil . Åpner til påske i år 2017
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Restaurant som ligger flott til ved Nidelven lett og komme til med båt og bil . Åpner til påske i år 2017
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi valgte å dra hit basert på anmeldelser på Tripadvisor, men ble veldig skuffet. En skalldyrtallerken så nære havet bør være ferskvare. Det var ikke det vi opplevde i kveld. Reker og ferskvannskreps i lake, smakløse blåskjell, tørr og smakløs sjøkreps og en importert hummer som antagelig har vært frossen. Og i tillegg var alt dynket i majones. Dessverre var det beste i måltidet nydelig brød og det duftet fantastisk av en HEL bunt fersk dill. Servitørene var veldig hyggelige og serviceinnstilte og maten kom raskt. Kr 475 for en sånn «skalldyrtallerken» er absurd.

Dato for besøk: august 2020
5  Takk, frufrantzen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (173)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 173 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2020

Var ute for å spise middag sammen med frøken.
Vi bestillte fiskesuppe og fish&chips.
Dette er tydeligvis et populært sted, for her var det mye folk.
Men maten kom raskere en forventet.
Maten var pent annrettet, og fiskesuppen smakte fortreffelig.
Frøken var også fornøyd med fish&chips.

Annbefaler dette stedet.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 649eivindv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Nydelig kvalitets mat, flott beliggenhet. Spiste ørret med kreps og scampi, min samboer spiste god burger. Sjokolademousse til dessert. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 304ingvildn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk mat og store og flotte porsjoner. Her er det fare for at du virkelig blir mett. Anbefaler på det sterkeste både maten og servicen

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Christiane_Amalie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Nidelbrygge ligger på en campingplass, Og maten imponerer. Vi ble anbefalt plassen og ble ikke skuffet. Vi spiste ørret og fiskesuppe. Anbefaler en tur innom. Herlig mat

Dato for besøk: juli 2020
Takk, arvidf2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nidelvbrygge og restaurant, så også på

 

Har du vært i Nidelvbrygge og restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din