“Julebuffet m. familien”
Anmeldelse av Castelle

Castelle
Vurdert som nr. 50 av 61 Restauranter i Arendal
Anmeldt 9. desember 2018

Hadde fått anbefalt julebufeen på Castelle av noen venner. Derfor valgte vi å gå dit. Hyggelige kelnere og nydelig mat. Stadig påfyll av nylaget ribbe fra kjøkkenet. Smakfullt med sprø svor. Kr. 179.00 pr voksen. Det må være distriktets rimeligste Jule buffet. Kan absolutt anbefales. Riskrem og Karamellpudding til desert, Også dette var veldig godt.

2  Takk, Morten M

Anmeldt 22. august 2018

Den flott uteserveringen langs vannet var det som bragte oss (og båtfolket...) hit. Veldig vennlig og oppmerksom betjening. Maten var riktignok ganske skuffende; fiskesuppa var bare sånn helt middels, så jeg ville nok ikke spist her igjen...men et helt greit sted for å ta en drink.

1  Takk, amarcord83
Anmeldt 7. august 2018

En grei restaurant med en grei service. Da servicen var noe treg valgte vi dessert og kveldens siste coctail på en annen restaurant. Vi bestilte biff, søtpotet fries og kyllingvinger. Ikke den stor kulinariske matopplevelsen dessverre, men helt greit. Restauranten ligger sentralt til på Langbrygga. Vi satt ute og måtte bytte bord, da sofaen vi satt kunne med fordel kan byttes ut (nedsunket sete). Hele restaurant opplevelsen var så som så og derfor blir det ikke denne restauranten første valget neste gang vi er i Arendal dessverre.

Takk, Nina H W
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Var på denne restauranten for et år siden og hadde gode minner derfra både når det gjaldt service og mat. Dessverre var dette ikke på samme nivå i år. Virket som om servitørene hadde mer å snakke seg imellom om enn å passe på gjestene. Dårlig oppfølging. Maten var også en skuffelse , og denne gangen gikk vi herfra med en negativ opplevelse av stedet. Kanskje det var ferieavvikling , eller nye eiere. Håper det tar seg opp igjen da det er fint å sitte der og se utover pollen.

Takk, Lill-Karin
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Vi spiste reker, barneburger, glutenfri hamburger og quesadilla. Store porsjoner og veldig hyggelig betjening. Kommer gjerne tilbake.

1  Takk, anneingeborgs

Reisende som så på Castelle, så også på

Arendal, Aust-Agder

Har du vært i Castelle? Del dine erfaringer!