Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Castelle

Castelle
Vurdert som nr. 44 av 61 Restauranter i Arendal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2020

Meget god mat, hyggelig sted. Rask og god service. Byens beste biff restaurant. Kan trygt anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 54oddj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (86)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2630 av 86 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020

Bestilte noen tapasretter til lunsj, scampi retten var veldig god! Kyllingvingene derimot var kalde og det tok lang tid for å i det hele tatt få en meny.
Det var ikke i nærheten av en meter i mellom gjestene på uteserveringen. bordene var plassert altfor nærme hverandre som vanlig. Selv om de har plakater og skilt hvor de ber om at man holder en meter avstand..‍♀️

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, travelcathey
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Skuffende opplevelse, tapasen var stort sett ok, men kjøttboller var iskalde og potatas bravas var ikke ferdig. Hamburgeren og pommes fritesen var iskalde. Vi var der i nesten 2 timer og ble ikke spurt om påfyll av drikke eller dessert. Hyggelig sted og det var nok kelnere der men ingen som fulgte opp faste bord men virret litt rundt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, runek881
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

God cæsarsalat og burger, hyggelige servitører, hundevennlige ute (+)! Ok lokaler som bærer preg av at det er stappa utested i helgene og på kveldene.. Nydelig plassering i Pollen! Turistmagnet

Dato for besøk: juli 2020
Takk, fridaelvira
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Bra stemning men absolutt alle drinker er utvannet. Pluss i boken for at vi fikk nye etter klaging men det hjalp ikke. Vi drakk 7 drinker og kunne like gjerne drukket vann. 100% juks som utnytter korona krisen ved at man ikke får se dem blande drinker.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, geoplav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Castelle, så også på

 

Har du vært i Castelle? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din