Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Møkk på boks”
Anmeldelse av Castelle

Castelle
Vurdert som nr. 39 av 61 Restauranter i Arendal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Dårlige service skal du lete lenge etter! En gjeng bartendere som ikke kan lage drinker, en gjeng servitører som ikke vet forskjellen på nord og sør, men en dørvakt som er ydmyk overfor søppelplassen han jobber på. Ville heller spist eksrementer enn å komme hit igjen. Fin by, men castelle kan dra åt skogen 10/10 ganger.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, kornabj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (83)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2125 av 83 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Mye folk, men ikke bestill burger her. Ikke skikkelig kjøtt, kun farse. Søtpotetene var bløte. Her er det skjerpings

Dato for besøk: juli 2020
Takk, vidargc72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Meget god mat, hyggelig sted. Rask og god service. Byens beste biff restaurant. Kan trygt anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 54oddj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020

Bestilte noen tapasretter til lunsj, scampi retten var veldig god! Kyllingvingene derimot var kalde og det tok lang tid for å i det hele tatt få en meny.
Det var ikke i nærheten av en meter i mellom gjestene på uteserveringen. bordene var plassert altfor nærme hverandre som vanlig. Selv om de har plakater og skilt hvor de ber om at man holder en meter avstand..‍♀️

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, travelcathey
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Skuffende opplevelse, tapasen var stort sett ok, men kjøttboller var iskalde og potatas bravas var ikke ferdig. Hamburgeren og pommes fritesen var iskalde. Vi var der i nesten 2 timer og ble ikke spurt om påfyll av drikke eller dessert. Hyggelig sted og det var nok kelnere der men ingen som fulgte opp faste bord men virret litt rundt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, runek881
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Castelle, så også på

 

Har du vært i Castelle? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din