“Æsj”
Anmeldelse av Castelle

Castelle
Vurdert som nr. 50 av 87 Restauranter i Arendal
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Forferdelig mat. Anbefales ikke. Spiste lasagne, og det kan neppe være en kokk som jobber på dette kjøkkenet.

Dato for besøk: august 2020
Takk, A2049WMmariam

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Prøvde lasagne og biffsandwich, det var veldig skuffende. Biffsandwitchen var mettet av fett som fløt rundt brødet og sausen var kald. Lasagnen var tydelig masseprodusert og smakte ikke godt.

Dato for besøk: august 2020
Takk, mariaasolstad
Anmeldt 27. juli 2020

Det er forståelig at restaurantene prøver å øke fortjenesten etter denne spesielle våren, men dette var for dårlig. Vi var 7 voksne mennesker og et lite barn. Bestillingen var tre biffsnadder, tre burgere (hvorav to skulle være godt stekt) og en biff. Resultat: tre lunkne (og da er jeg snill) bifftallerkener, tre burgere, helt på grensen til rå. Burgerne måtte stekes mer, hvilket i og for seg gikk greit. Biffen etterspurte vi tre ganger, og den kom etter en halv time, da alle andre var ferdig spist. Vinen ble brakt til bordet av en kjøkkenhjelp, med et godt tak rundt tuten. Dårlig smittevern, i tillegg til at det er relativt vanlig kelneroppførsel å skjenke i glassene. Kelnerne (vi var borti tre forskjellige) var i og for seg hyggelige, men det skortet på kommunikasjon med kjøkkenet og generelt overblikk. Når alt går galt, hadde det vært hyggelig å bli tilbudt en kopp kaffe e.l. som plaster på såret, men vi fikk knapt en beklagelse.Dette stedet kan dessverre ikke anbefales.

2  Takk, Nin68
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Veldig skuffende opplevelse! Vi ble møtt av en uhøflig og oppgitt servitør da vi ville sende tilbake en tapasrett som var ekstremt liten i forhold til tilsvarende som en annen på bordet fikk. Noen av hovedrettene var også kalde og smakløse. Anbefales ikke!

Takk, camillabl9
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Dårlige service skal du lete lenge etter! En gjeng bartendere som ikke kan lage drinker, en gjeng servitører som ikke vet forskjellen på nord og sør, men en dørvakt som er ydmyk overfor søppelplassen han jobber på. Ville heller spist eksrementer enn å komme hit igjen. Fin by, men castelle kan dra åt skogen 10/10 ganger.

1  Takk, kornabj

Reisende som så på Castelle, så også på

Har du vært i Castelle? Del dine erfaringer!