Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sommerferie for 2”
Anmeldelse av Castelle

Castelle
Vurdert som nr. 44 av 61 Restauranter i Arendal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi stakk innom i går for ett glass i solen, og kom tilbake i dag for tapas til lunsj. Fantastisk service, veldig hyggelige og effektive servitører. Deilig mat og godt drikke. Vi kommer gjerne hit flere ganger!

Dato for besøk: august 2020
Takk, AinaE-70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (86)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1620 av 86 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Maten var antagelig ferdig laga før vi kom og ble kun varmet så vidt opp, alt var lunket, grunnet til antagelsene er at maten kom veldig raskt. Brødet til sandwichen var seigt. Ungene sin tapas var nesten kald. hyggelig folk som jobbet der. Men skuffet over maten.

Dato for besøk: august 2020
Takk, idacecilie84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Maten kom raskt men stod ikkje opp til forventningene. Oppvarma mat, seig og inntørka.. Anbefales ikkje.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Andrea J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Dyrt og elendig mat. Vi bestilte drink før maten, maten kom etter 5 minutter sammen med drink og drikke til maten. Fraværende kelner. Satt i en time etter maten hadde blitt spist før vi fikk betalt. Ble ikke spurt om vi ville ha mer drikk e, kaffe elsker dessert. Skuffende.

Dato for besøk: august 2020
Takk, groleon
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Forferdelig mat. Anbefales ikke. Spiste lasagne, og det kan neppe være en kokk som jobber på dette kjøkkenet.

Dato for besøk: august 2020
Takk, A2049WMmariam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Castelle, så også på

 

Har du vært i Castelle? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din