Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God Cesar salat med kylling og bacon”
Anmeldelse av Castelle

Castelle
Vurdert som nr. 49 av 65 Restauranter i Arendal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Hurtig og grei bestilling. Fin beliggenhet på Langbrygga i Pollen i Arendal. Salaten og brødet smakte godt. Pris ca 150kr. Hyggelig og rask betjening. Minus på at markisen ikke var vanntett når det kom en regnbyge og at vi fikk vann i maten.

Dato for besøk: august 2020
Takk, stigs152
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (94)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1923 av 94 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Castelle leverer. Fantastisk Tapas og god service fantastisk beliggenhet så Er man i Arendal så fortjener dette stedet er besøk.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Alf Inge C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Restauranten hadde hyggelig og serviceinnstilt betjening. Nydelig mat, men kunne vært varmere. Rask servering av både mat og drikke. Fikk regningen umiddelbart etter forespørsel. Hyggelig å kunne sitte ute. Grei pris. Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, AnitaS749
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi stakk innom i går for ett glass i solen, og kom tilbake i dag for tapas til lunsj. Fantastisk service, veldig hyggelige og effektive servitører. Deilig mat og godt drikke. Vi kommer gjerne hit flere ganger!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, AinaE-70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Maten var antagelig ferdig laga før vi kom og ble kun varmet så vidt opp, alt var lunket, grunnet til antagelsene er at maten kom veldig raskt. Brødet til sandwichen var seigt. Ungene sin tapas var nesten kald. hyggelig folk som jobbet der. Men skuffet over maten.

Dato for besøk: august 2020
Takk, idacecilie84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Castelle, så også på

 

Har du vært i Castelle? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.