“Julemat ”
Anmeldelse av Castelle

Castelle
Vurdert som nr. 50 av 87 Restauranter i Arendal
Anmeldt 2. desember 2023 via mobile enheter

Fantastisk nyyydelig julebufeet ,hadde alt og alt var bare så utrolig godt,veldig koslig flinke ansatte som så deg hele tiden ,spesielt takk til deg med hestehale på toppen du er rå

Dato for besøk: desember 2023
Takk, wegar_2015

Anmeldt 15. august 2023 via mobile enheter

Fantastisk mat i flott beliggenhet. Engasjerte ansatte med rask service. Kan anbefale biffen. Dette er også et bra utested etter kl 22-23.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Anders M
Anmeldt 2. august 2023 via mobile enheter

Fikk den 3-dårligste pizzaen i livet mitt og jeg har spist mye pizza i de siste 50 årene... De som har vært verre er en pizza på Ryanair og den første jeg prøvde å lage selv. Jeg klagde, men de mente pizzaen skulle være sånn. Så hvis du liker sprøstekt pizza som ser ut som, og smaker som knekkebrød, med brent kjøtt og bacon er dette stedet for deg. Osten og drikken var god. Betjening og beliggenhet er også bra. Har tidligere i sommer spist en bra tortillarett her.

Dato for besøk: august 2023
Takk, David K
Anmeldt 17. juli 2023

Vi var en liten gjeng som bestilte middag etter jobb, jeg bestilte blant annet Chicken Murphey, en pastarett med kylling, Fløtesaus og bacon. Hva kan gå galt med en slik rett? Rimelig safe valg tenkte jeg... men skuffelsen var stor når retten kom, ikke var retten varm, pastaen var mindre kokt enn al dente, samt var det en slags dvassen, smakløs saus.. så ikke så mye til hverken Fløtesaus eller bacon. Kyllingen var kokt så mye at den gikk i oppløsning... enda så sulten jeg var, så ble denne ikke spist opp. Skikkelig skuffende. De andre rundt bordet fikk også kalde retter, og en burger var laget med feil tilbehør. Alt i alt var mye galt, ingen kom og spurte hvordan det smakte, det tok lang tid å få maten, og attpåtil hadde de klart å surre til kvitteringen når vi skulle betale. Virker ustrukturert, mye som skal skje på en gang, og alt blir bare halvveis.
Mye forbedringspotensiale på matfronten

Dato for besøk: juli 2023
Takk, RenateM239
Anmeldt 16. juli 2023

Veldig skuffende fra A-Å. Ikke en av 5 retter som vi bestilte var gode. Triste lokaler og ikke spesielt hyggelig service.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Guide18998439234

Reisende som så på Castelle, så også på

Har du vært i Castelle? Del dine erfaringer!