“Elendig”
Anmeldelse av Castelle

Castelle
Vurdert som nr. 50 av 87 Restauranter i Arendal
Anmeldt 28. juli 2024 via mobile enheter

Forferdelig mat og den aller dårliste service opplevd noensinne. Svært kostbart og er ikke i nærheten av det man betaler for. Anbefaler ingen å besøke denne restauranten. Det eneste positive var godt vær og selskap.

Dato for besøk: juli 2024
Takk, donsjaas81

Anmeldt 25. juli 2024 via mobile enheter

Kelnerne løper rundt som hodeløse høns. Hovedretten var grei, og kom raskt. Vi fikk omsider tak i en dessertmeny, men etter det vet jeg ikke hvor kelnerne ble av. Vi droppet desserten pga. at vi ble ignorert samt at musikken var så høy at det ikke gikk an å snakke sammen. Fikk omsider betalt.

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Jan Venner S
Anmeldt 18. juni 2024

var hyggelig og rask servise, men kjøttet, grønnsakene og pomfri var kalde da vi fikk det begge to. Det eneste som var varme i var soppen.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Christoffer W
Anmeldt 20. april 2024 via mobile enheter

Hun bestilte ost og bacon burger med pom fritt, han bestilte spicy one burger led urtepotter. Ost og bacon kunne hatt mer av både ost og bacon, men burgerne var ellers gode og godt laget. Potene var varme og gode, og alt ble servert ganske raskt.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Erik G
Anmeldt 8. april 2024 via mobile enheter

Servicen var ganske elendig. Arrogante og vanskelige folk. Vi hadde booket bord på forhånd, til lørdagsbuffe og musikkbingo.
Vi ville spise først også musikk bingo etterpå.

Når vi kommer så får vi bordet kun 1,5 time. Det skal til noen andre til musikkbingoen.
Jeg forstår at man ikke har bordet hele kvelden men 1,5 time er useriøst. Vi prøver å komme til en løsning men de ansatte behandlet oss som et problem og var tydelig brydd av oss. Det hele var ufattelig ubehagelig.

Maten var god da.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, CecilieLeidland

Reisende som så på Castelle, så også på

Har du vært i Castelle? Del dine erfaringer!