Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste burgeren i Arendal.”
Anmeldelse av Casa Mia

Casa Mia
Vurdert som nr. 24 av 61 Restauranter i Arendal
Prisklasse: USD 12 - USD 26
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Beste burgeren i Arendal. Anbefaler å ta med «alt» på.
Gode italienske pizzaer også! Stor meny. Noe for enhver smak.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, gsv0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (16)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 16 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Bestilte og hentet 5 pizza etter anbefaling fra andre. Ble ikke skuffet! Samtlige 5 spiste som de ikke hadde sett mat før. Nyyydelig pizza og Calzone til OK pris.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, annjas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Kjøpte en hamburger her. Den var helt grei, men etter å ha lest anmeldelser om at dette er den beste burgeren i Arendal må jeg si jeg er litt skuffet. Lokalet er ganske pent og ryddig og de tilbyr god service.
Vil anbefale for de som vil ha helt ålreit takeout for en fin pris.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Moemeizter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mai 2018 via mobile enheter

Pizzaene, calzonene og hamburgerne er kjempe gode! Kjempe god service og alltid hyggelige. Pomesfritesen er alltid kjempe godt krydra, og virkelig noe å anbefale alle!

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, Line P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2017 via mobile enheter

De har veldig god pizza, god pris, god service . Rent og enkelt lokale . Lett å finne frem til , rett over veien for Maxis ... Kan være litt konkurranse om parkeringen i de travle periodene .

Dato for besøk: januar 2017
Takk, 79cathrine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Casa Mia, så også på

 

Har du vært i Casa Mia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din