Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 181
USD 151
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
eDreamsUSD 181
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (88)
Filtrer anmeldelser
88 resultater
Vurdering fra reisende
21
22
29
11
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
21
22
29
11
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 88 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Hotell beliggende i sentrum med restauranter og butukker rett utenfor. Beliggenheten gjør at alt av bråk, festbråk og høyrøstet folk høres og for oss bke det derfor veldig lite søvn. Hadde familierom ut mot gaten, null søvn. Fikk byttet til et enkelt dobbeltrom litt mere avskjermet men hjalp lite på søvnen, hørte alt av støy. Ingen aircondition ø. Bestill rom ut mot fjorden, kanskje litt roligere.
Litt slitte rom, bad og dusj elendig rengjort.
Frokosten var noen brødskiver, to kjeks, litt syltetøy, hvitost, salami og to kokte egg. Savnet frokostbuffé som myndighetene nå i ultimo juli hadde gitt tillatelse til.
For dårlig standard til å forsvare prisen på rommet, skuffende.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, BearTrondheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

En koselig tur og overnatting i Kragerø. Fantastisk beliggenhet midt i smørøyet. Vi koste oss på flere spisesteder langs brygga.
Fikk en leilighet med balkong ut mot havna.
Standarden på hotellet var helt grei. Hotell var nok litt slitt, og hadde trengt en oppgradering. Sengene hadde var helt okey. Nærhet til serveringsstedene skapte litt støy på natten.
Bra løsning på covid-frokost, pose med frokost, som vi spiste på verandaen.
Alt i alt en god hotell opplevelse.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, hildeskovli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Bestillte gjennom booking.com.
I bestillingen står det utsikt. Fikk ingen utsikt i det hele tatt.
Tror dette er den dårligste utsikten jeg har hatt på noe hotell.
Badet er utrolig lite. Tror det er det minste jeg har sett på noe hotell.
Det var ryddig og rent, men slitt.
Veldig bra beliggenhet.
Hyggelig betjening. Fikk ikke byttet rom, da hotellet var fullt. Forståelig.
Min opplevelse er rett og slett terningkast 1.
Vurderte å sjekke ut og finne et annet hotell.
Det finnes så mange andre bra hoteller, så velg noe annet.
Vil ikke komme tilbake selv om jeg hadde fått det gratis.
Romnummeret er 206.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Andersen668
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

Gatestøy til 03.30. Ble lovet dusj med fall til sluket - det stemte ikke! Vannet flommet utover gulvet. Manglet lys over baderomsspeil. Billigste sort toalettpapir. Sengen var svært bløt og bar preg av å være nedligget. Kun en liten pute pr. seng. Dobbeltsengen var to 75cm enkeltsenger som var satt sammen. Spartansk frokost i forhold til prisen. Knotete adkomst. Resepsjonen ikke betjent på kveld og natt.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, jensgunnarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2019

Rommet var ikke rent. Urin i toalettett, mangel på såpe og få håndklær. Tynne dyner og små senger. Flekker på gulevet og kaldt i rommet. TV-en er montert i vinkel slik at man ikke får sett på den. Når man dusjer flyter vannet ut over hele badet. Frokosten er ikke annet enn stusselig. Ikke verdt pengene!

Romtips: Få et rom i 2 etasje - er kun trapper.
Dato for oppholdet: desember 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, minimum1234567890
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser