benttte
    19.2 km fra Victoria Hotel Kragerø
    Romservice
    View of the Hotel from the Ocean
    19.3 km fra Victoria Hotel Kragerø
    Våre basseng er oppvarmet og åpne fra starten av juni til slutten av august.
    24.3 km fra Victoria Hotel Kragerø
    Se flere hoteller i Kragero
    Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Beliggenheten er det ingen ting å si på, rett ved vannet og potensiale for fin utsikt om man får riktig rom. Til 2200 kr per natt ville vi forventet høyere standard. Rommet var veldig enkelt innredet og noen enkle grep ville løftet opplevelsen, som for eksempel noen ekstra puter, pledd, bedre belysning etc.

Vi har forståelse for at frokosten er noe begrenset grunnet COVID, men også her bør man kunne forvente en litt mer forseggjort løsning enn en papirpose med div. kuvertpålegg. Andre hoteller i samme prisklasse serverer frokost a lá carte, ved bordet.

Dato for oppholdet: august 2020
    Takk, SimenNOR
    Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Hotell beliggende i sentrum med restauranter og butukker rett utenfor. Beliggenheten gjør at alt av bråk, festbråk og høyrøstet folk høres og for oss bke det derfor veldig lite søvn. Hadde familierom ut mot gaten, null søvn. Fikk byttet til et enkelt dobbeltrom litt mere avskjermet men hjalp lite på søvnen, hørte alt av støy. Ingen aircondition ø. Bestill rom ut mot fjorden, kanskje litt roligere.
    Litt slitte rom, bad og dusj elendig rengjort.
    Frokosten var noen brødskiver, to kjeks, litt syltetøy, hvitost, salami og to kokte egg. Savnet frokostbuffé som myndighetene nå i ultimo juli hadde gitt tillatelse til.
    For dårlig standard til å forsvare prisen på rommet, skuffende.

2  Takk, BearTrondheim
    Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

En koselig tur og overnatting i Kragerø. Fantastisk beliggenhet midt i smørøyet. Vi koste oss på flere spisesteder langs brygga.
    Fikk en leilighet med balkong ut mot havna.
    Standarden på hotellet var helt grei. Hotell var nok litt slitt, og hadde trengt en oppgradering. Sengene hadde var helt okey. Nærhet til serveringsstedene skapte litt støy på natten.
    Bra løsning på covid-frokost, pose med frokost, som vi spiste på verandaen.
    Alt i alt en god hotell opplevelse.

3  Takk, Dag S
    Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Bestillte gjennom booking.com.
    I bestillingen står det utsikt. Fikk ingen utsikt i det hele tatt.
    Tror dette er den dårligste utsikten jeg har hatt på noe hotell.
    Badet er utrolig lite. Tror det er det minste jeg har sett på noe hotell.
    Det var ryddig og rent, men slitt.
    Veldig bra beliggenhet.
    Hyggelig betjening. Fikk ikke byttet rom, da hotellet var fullt. Forståelig.
    Min opplevelse er rett og slett terningkast 1.
    Vurderte å sjekke ut og finne et annet hotell.
    Det finnes så mange andre bra hoteller, så velg noe annet.
    Vil ikke komme tilbake selv om jeg hadde fått det gratis.
    Romnummeret er 206.

Takk, Andersen668
    Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

Gatestøy til 03.30. Ble lovet dusj med fall til sluket - det stemte ikke! Vannet flommet utover gulvet. Manglet lys over baderomsspeil. Billigste sort toalettpapir. Sengen var svært bløt og bar preg av å være nedligget. Kun en liten pute pr. seng. Dobbeltsengen var to 75cm enkeltsenger som var satt sammen. Spartansk frokost i forhold til prisen. Knotete adkomst. Resepsjonen ikke betjent på kveld og natt.

Dato for oppholdet: februar 2020
    Takk, jensgunnarh