Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (68)
Filtrer anmeldelser
68 resultater
Vurdering fra reisende
6
10
13
19
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6
10
13
19
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 68 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2021

Nesten ufremkommelig med campingvogn til en campingplass, trang campingplass både med og uten mover, slitent og skittent sanitær, kun nødvendig service, men flotte omgivelser og flott strand. Kort avstand til Kragerø sentrum, men uansett ikke en campingplass vi kommer til å besøke igjen.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 986runem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Ingen covid restriksjoner og ingen smittevern i det hele tatt!
Spurte tidlig på dagen om det bare var å møte opp i restauranten for å se fotball EM og svaret var ja. Møtte opp før kampen men da var alle bordene reservert og måtte forlate restauranten mer en gang…
Kostet 515kr for et lite telt per natt.
Ingen oppmerking på teltplassene. Så hvis du ikke passet på, kunne noen andre ta parkeringen din…
Dårlig dekning med wifi.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Thafredrik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juni 2021

Årets ferie ble planlagt til det vi trodde var en knallfin campingplass. Der tok vi feil. Hytta hadde særdeles dårlig standard, bassenget som skulle være åpent var stengt, hoppeputa som skulle være åpen var ødelagt, de ansatte hadde overhode ingen oversikt, og fra det ENDELIG var min tur til å sjekke inn, brukte vedkommende som møtte meg i skranken 20 MINUTTER på å få gitt meg nøkler og sengetøy. Han snakket ikke norsk, jeg fikk ingen informasjon om plassen eller ting som kan gjøres i nærområdet.
Vi kommer ALDRI til å besøke denne plassen igjen. Gir 1 stjerne for fin badeplass nede ved stranden.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, IMadland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juni 2021 via mobile enheter

Dårlig service og mye frem og tilbake. Måtte bytte plass på telt opp til flere ganger og mye kontrabeskjeder. Lite behjelpelige og generelt en uhyggelig opplevelse. Fint sted, og hyggelige besøkende, men ellers ikke mye å skryte av utenom det.

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, saraandrassy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Lå her en natt, fin plass, men veldig avsides og kronglete vei for å komme seg dit. Men fin strand med solstoler, og badeland for ungene, sklie og basseng. Bassenget var nokså kaldt enda det var sagt det skulle vere oppvarmet. God pizza i restauranten, som var åpen til 22 på kvelden. Ellers et elendig utvalg i butikken som tilhører campingen, med nokså stive priser der. Et stort minus var myyye brunsnigler!!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, FruSolskinn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser