Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (69)
Filtrer anmeldelser
69 resultater
Vurdering fra reisende
6
11
13
19
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6
11
13
19
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 69 anmeldelser
Anmeldt 23. august 2021

Har kjørt over hele landet på mc tur nå. Dette er den dyreste og skitneste plassen jeg har overnattet til nå. Dei sa at sesongen var over men så lenge dei holder åpent i covid tid så bør dei kunne vaske sanitær anlegget å ha handsprit tilgjengelig.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste alene
Takk, Johnny25_4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Resepsjonen var arrogant og ikke imøtekommende.
Hytta burde vært renovert. Vinduene kan ikke ha vært vasket dette året.
Sanitæranlegget var møkkete.
Der er kun en restaurant som var underbemannet og tar seg betalt som om det var en luksusrestaurant.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, rolf1002015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Ble plassert i en grøftekant ved en støvete vei. Ingen plass til fortelt eller bord og stoler utenfor. Overfylte elektriske tilkoblinger. Langt å gå til sanitæranlegg. Folk er plassert i hytt og pine langs veien, veldig tydelig at her er det om å gjøre å få mest mulig folk inn. Fremstår kaotisk. Iskaldt vann i dusjen på kvelden. Dårlig service. Ønsket å bytte plass, da det dagen etter ankomst var ledige plasser, men fikk ikke, da de ville prioritere Drop-in. Fin Strand, fint basseng, grei lekeplass. Mye bra, men dette overskygges av alt det andre. I tillegg er det dyrt. Skal aldri tilbake hit.

Dato for oppholdet: juli 2021
3  Takk, Kimlinge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Det virket som driverne av plassen skulle trykke inn flest gjester uansett om det var plass eller ikke. Det var ingen tanke på brannsikkerhet og flere bobiler/camping vogner sto flere steder kortere enn 1 meter mellom hverandre. I tillegg var det lagt ut flere skjøter til strømuttak fordi det var for lite uttak da det var altfor mange gjester. Det er bare flaks at det ikke skjedde ulykker.
Sanitæranlegg er slitt og det er alt for få dusj/vask i forhold til antall gjester. Renholdet var under enhver kritikk og det var tomt for såpe og papir flere ganger.

Selv om strand og bademuligheter er veldig bra her, vil jeg ikke anbefale denne plassen.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, atlebernhoftv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021

Veien inn til campingplassen var nesten ufremkommelig, det er knapt mulig å møte andre kjøretøy på veien ned dit (med campingvogn) og når man først hadde svingt av veien var det ingen vei tilbake. Innsjekkingen var ett totalt kaos, og til tross for munnbind påbud i Kragerø så var alt av smittevern tiltak ikke eksisterende.

Plassene er ikke merket opp og det virket som om de stappet inn mest mulig og har null kontroll på hvor mange som er der eller hvor man plasserer seg. Folk ble også plassert i innsjekk/resepsjonsområdet med vogner. Veiene inne på campingplassen er trenge og bratte - Lite egent for campingvogner , det er for gjort å skure nedi. Vi ble plassert oppå ett platå med 3-4 meter fallhøyde ut i ei steinrøys uten noen form for sikring, noe som er lite egnet for barnefamilier. Syntes også at prisene er noe høye med tanke på standarden.


Sanitæranleggene er preget av slitasje og dårlig renhold, samt at vannet i dusjen på dametoalettet er iskaldt. Det var kun en vask som hadde såpe tilgjengelig for håndvask etter toalett besøk. Her var det også mye kø og kaos til en hver tid.
Butikken i resepsjonen hadde ett rart utvalg av varer, ikke slik man normalt har på andre plasser , så vil anbefale å handle med mat.

Stranda derimot var en hyggelig liten bukt med hvit sand. Avstanden til Kragerø sentrum var kort og utsikten var fin.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, 443sirip
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser