LoviseM
    27.5 km fra Lovisenberg Familiecamping
    22.7 km fra Lovisenberg Familiecamping
    Se flere hoteller i Kragero
    Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Besøkte plassen med campingvogn.
    Ringte i forkant, og spurte om plass, og det var det, så kjørte inn.
    Langt inn til campingplassen og veldig smal vei, vær forberedt på å rygge, Vogn eller bobil. Langt stykke der du helst ikke vil møre andre😅

Når vi kom så var det at vi bare måtte finne plass selv, og dette er en stor campingplass. Vi prøvde først å komme inn på en plass, vi prøvde, men kanten ned fra veien var ujevn, så vogna var mm fra og gå nedi. Var en annen campingbil som hadde parkert over 3 plasser, så der kunne vi heller ikke stå. Det var en del bakker på campingplassen. Det var også "hjemme lagde skilt" med -no camping- på en vei, å en annen vei som var så bratt og hadde dype hjulspor, så så vi måtte snu, midt i veien. Dette kunne vært unngått, hadde det vært bedre merket, eller vi hadde blitt hennvist til plass.

Omsider fant vi en plass, helt oppe med badeanlegget.
    Fikk rigga oss, var nok av strøm-stolper, så fikk raskt strøm. Vann derimot, det gikk det sport i å finne. Sjekket kartet, og måtte helt ned på den plassen på nedsiden av oss. Vi spurte også en ansatt om dette var rett, og det var det, så bare å gå. Fant det rart når vi var rett med et badeanlegg med kiosk og alt mulig, men slik var det.

Dagen etter var det klart for bading. Anlegget skulle åpne kl 10. Kl ble 10, å vi venta... så folk komme oppkledd i badetøy, men anlegget åpnet aldri, noen var å spurte, å en ansatt sa 1230(?)
    Plutselig åpnet det kl 12.
    Alle måtte gjennom en sliten liten kiosk som sårt trengte litt kjærlighet.
    Bassenget var utrolig flott, litt dypt og kaldt for mine barn, men det spilte ingen rolle, folk koste seg. Sklien virket ikke når vi var der, så det var nedtur.
    Men er et stort basseng, så skjønner at det er dette folk kommer for å være i, var inkludert i prisen.

Alle aktiviteter var inkludert i prisen, vi fikk ikke prøvd tråbilene, men prøvde minigolf.
    Her tror jeg bildene taler for seg. Det var så dårlig stand at det var helt flaut.

Lekepkassen.
    Var et stort lekeslott der, også var det en hoppepute der, men også dette bar preg av mangel på kjærlighet. De gummiflisene som ofte ligger på lekeplasser, de lå der, men ting voksteopp mellom dem, og de hadde gått ut av posisjon noen steder.

Sanitæranlegget.
    Var et sanitæranlegg, og det var helt tilbake ved resepsjonen, dette var en stor campingplass.
    Dette var nytt rundt 2000-tellet leste jeg. Det bar også preg av lite kjærlighet og omsorg.
    Dusjene var båser som var skilt med dører, og flere felles sluk. "Dusjhodet" var en stråle montert fast i veggen, med trykknapp.
    Hadde tenkt å dusje på fredag kveld når vi kom, men var så mye hår og ting i slukene, at jeg sto glatt over. Var oppe flere ganger for å sjekke, men ikke før kl 12 dagen etter ble det vasket. Ble vasket 1 gang til dagen.

Toalettene var også stilt opp som båser.
    Ofte var det rester fra andre i toalettet, var vanskelig å få skylt ned papir.

Kiosken/butikken
    Hadde godt utvalg i butikken. Hadde litt av alt, og ikke dyrere enn vanlig butikk, så grei butikk.
    Var en restaurant der, men sjekke den aldri ut. Annet var så slitt, så hadde ikke troa.

Alt i alt, så var det ok plass. Vil nok ikke etter å tilbake. Var gammelt og slitt.

Takk, Pioneer03958554414
    Anmeldt 14. juli 2022

Ble lovet plass med strøm, men ble plassert i en grøft og ingen ledige uttak. Hadde heller ikke fungerende strøm i damegarderobe. Ble møtt med «beklager, det blir 580kr». Sanitæranlegget er helt forferdelig. Skal aldri tilbake hit. Synd, for plassen rundt er fin.

Takk, Vebj_rg2022
    Anmeldt 6. juli 2022

Mange av fasilitetene er fine, spesielt deilig saltvannsbasseng. Stranden er nydelig, det er fine lekeplasser og uteområder. Derimot var det flere mangler her. Hyttene har stort renoveringsbehov, og strømmen gikk flere ganger. Renholdet generelt på alle fellesområder bør være mye bedre. Flere av personalet er lite imøtekommende og det er stadig små mangler der man må henvende seg på nytt flere ganger. Ble også møtt svært nedlatende av en type vaktmester på stedet som burde behandle gjestene bedre. Hadde en topp opplevelse her ifjor, og ønsket å dra tilbake - men ble ikke så positivt denne gangen dessverre.

Takk, makene94
    Anmeldt 12. september 2021

Perfekte lovisenberg. Husk det er drop in - så i helger og høysesong kom veldig tidlig.

Fint å sykle inn til Kragerø. Fint å reise på øyhopping. Norges råeste basseng. Perfekt Strand og brygge. Ikke den råeste maten i kafeen.

Dato for oppholdet: juli 2021
    Takk, torejardarsw
    Anmeldt 23. august 2021

Har kjørt over hele landet på mc tur nå. Dette er den dyreste og skitneste plassen jeg har overnattet til nå. Dei sa at sesongen var over men så lenge dei holder åpent i covid tid så bør dei kunne vaske sanitær anlegget å ha handsprit tilgjengelig.

Dato for oppholdet: august 2021
    Takk, Johnny25_4