Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (240)
Filtrer anmeldelser
240 resultater
Vurdering fra reisende
79
56
62
30
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
79
56
62
30
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
161166 av 240 anmeldelser
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Hadde gledet meg til et døgn på spa med ei god venninne.
Har vært flere ganger på Farris bad og hadde forventninger spesielt til soa-avdelingen. Her ble jeg dessverre noe skuffet:
-skittent og svært rotete i garderoben
-ingen flere badekåper ledige til utleie
-kun bruk av nøkkelkort til å låse skapet i garderoben. Hvor er det egentlig tenkt at man skal ha dette når man er ute og svømmer? Burde hatt en armbåndløsning som i svømmehaller og andre spa. «Badstua» med 35-40 grader luktet helt forferdelig, som om noen hadde tisset der inne. I allefall ikke som «forfriskende aromatiske oljer». Det lille bassenget ved siden av var fullt av sprukne fliser i bunnen og holdt bare 25 grader. Merkelig.
Kun dusjer med kaldt vann utenfor badstuene, skal man vaske seg i iskaldt vann når man har vært i bassenget? Kunne hatt én dusj med varmt vann i allefall.
På et skilt på veggen stod det blant annet at det ikke skulle nytes alkohol i spaet, likevel var det tomme og fulle øl-og vinglass over alt, andre gjester drakk vin i basseng, badstu og boblebad. Uhygienisk og utrivelig.

Ellers fikk vi et rom svært langt borte fra heis og resepsjon. Det var lite lyskilder på rommet, ingen søppelbøtte på rommet, kun en liten på doen og såpedispenserne hadde ikke såpe eller fungerte ikke.

Frokosten var innholdsrik og god.
Dårlig med parkeringsplasser.

Velger nok farris bad for neste spa-tur.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
3  Takk, 13beatel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Overrasket min samboer med tur til Resorten. Flott hotell som er lett å finne fram til. Deilig å komme på rommet og nyte prosecco og frukt som stod klart. Hadde forhåndsbestilt behandling som vi tok, før vi gikk i spa’et. Lavastein massasje og fotmassasje. Det var knallgodt og proffesjonelt utført.
Middagsbuffen var også bra. Mye godt å velge mellom. Spesielt god sjømat.
Anbefaler å ta turen dit for en avslappingshelg. Funker veldig bra som overraskelse også

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, jenssenjr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anette P, Hotellmedarbeider på Kragerø Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2018

Hei, og tusen takk for veldig hyggelig review.

Håper vi kan ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen

Anette Preiss
Kragerø Resort

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Når du ankommer føler du det litt som å være på toppen av verden med tidenes utsikt. Det er rett og slett flott.
Innsjekk og utsjekk gikk kjapt og var en god opplevelse.
Det å finne tildelt rom krever i enkelte tilfeller kart og kompass.
Rommet var lyst og fint og innmari varmt, tenkte jeg måtte skru av ovnen men innså varmen kom fra panorama vinduer ut mot golfbanen. Fant ikke noen mulighet for kald luft eller mulighet til å kjøle meg ned. Så der ble en varm natt.

Frokost, lunsj og middag var bra. Vi fikk ferdig satt meny grunnet konferanse. Maten kom kjapt og på løpende bånd.

Konferanse fasiliteter var greie, god luft i rom og kaffe, te, vann og frukt står fremme.

Hotellet bærer flere steder preg av å være moden for oppdatering. Basseng ute var ikke av ypperste standard og burde fikses litt her og der.

Flott hotell for kurs men ser ingen grunn til å besøke i annen sammenheng.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 579hildeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anette P, Hotellmedarbeider på Kragerø Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018

Hei Hilde, og tusen takk for din review

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde et fint konferanseopphold her på Kragerø Resort.

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen

Anette Preiss
Kragerø Resort

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2018

Må alltid innom ei langhelg i løpet av sommaren. Me har booka direkte via hotellet, og me har leigd privat. Fekk mest for pengane ved privat booking. Spelar golf, et god mat og slappar av + ein tur inn til vakre Kragerø med ferja er eit must....

Dato for oppholdet: august 2018
2  Takk, MagneK16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anette P, Hotellmedarbeider på Kragerø Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018

Hei

Tusen takk for veldig hyggelig review.
Jeg håper vi kan ønske deg velkommen igjen neste sommer også.

Med vennlig hilsen

Anette Preiss
Kragerø Resort

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Vi spurte på forhånd om utvalget på buffeten og ble lovet godt utvalg fisk og kjøtt. Skuffelsen var stor når den eneste kjøttretten var en grå kjøttpudding som heller ikke så særlig innbydende ut. Det ble noen dyre og kalde poteter og grønnsaker på lørdagskvelden! Buffeten minte mer om koldtbord enn middagsbuffet. Frokost og grått bacon var heller ingen høydare for min del.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, idakatrinea2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anette P, Hotellmedarbeider på Kragerø Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2018

Hei Ida Katrine

Tusen takk for din review. Det er veldig beklagelig at maten ikke stod til forventningene. Dette skal vi selvfølgelig ta til oss. Slik du beskriver vår buffé skal den absolutt ikke være, og det beklager vi på det sterkeste.

Med vennlig hilsen
Anette Preiss
Kragerø Resort

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser