Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
HA2019
Oslo, Norge
Anmeldelse av Kragerø Resort
3,0 av 5 boblerAnmeldt 21. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Agoda.com
2.4 km fra Kragerø Resort
kr 1 699
Fullt refunderbart
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 1 699
  • Vio.com
2.3 km fra Kragerø Resort
Gratis Wi-Fi
kr 2 596
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 596
  • ZenHotels.com
2.5 km fra Kragerø Resort
Restaurant
  • Priceline
15.7 km fra Kragerø Resort
Gratis parkering
Kragero Sportell
  • Priceline
  • Agoda.com
3.5 km fra Kragerø Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
The nature in Portør. 
Photo by Erik Skabo.
  • eDreams
  • Agoda.com
5.2 km fra Kragerø Resort
Gratis parkering
Restaurant
  • Agoda.com
2.7 km fra Kragerø Resort
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 2 162
  • Hotels.com
    kr 2 218
  • ZenHotels.com
0.0 km fra Kragerø Resort
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
View of the Hotel from the Ocean
kr 2 395
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
  • Priceline
  • Vio.com
17.2 km fra Kragerø Resort
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Kragero
Anmeldelser (344)
Filtrer anmeldelser
344 resultater
Vurdering fra reisende
123
74
81
47
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
123
74
81
47
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
180185 av 344 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020

Når vi ankom, så kunne vi velge bord selv. Servitøren har ikke fortalt at vi må laste ned link til meny. Vi har bestilt drikke og en teppe for å sitte ute. Det kom ikke noe. En væav sofa puter ute var veldig skittent, så vi kunne ikke sitte ved siden av hverandre. Etter det satt vi oss inne, for det var kaldt ute. Vi fikk ny servitør og hun visste ikke hva vi har bestilt. Maten kom etter nesten en time venting totalt. Begge retter var alt for spicy og mye salt. Jeg returnerte min rett og etter kort tid fikk ny, med mindre pepper, men fortsatt memye salt. Servitøren var hyggelig og gjorde alt uten noe diskusjon.

I totalt sett gikk vi ut skuffet :(

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Service
Takk, Alyonka_2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2020

Må si jeg ble ganske skuffet, hadde veldig høye forventninger før vi ankom, og når vi kom frem til rommet en del timer i bil, så var det dårlig med belysning på rommet, hverken vannkoker eller mulighet for å varme vann til kaffe / te, småsur betjening i resepsjon når man spurte spm om feks fergetider, ingen mulighet for å bevare kald drikke el siden det ikke var kjøleskap, trodde vi skulle få morgenkåpe på rommet siden det er inngang på spa og basseng, men nei, så alt i alt så syns jeg vi fikk lite for pengene, utsikten var strålende og bassenget bra, men manglet det ekstra som hadde gjort oppholdet og opplevelsen enda bedre.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Mona E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Rommet var rent og sengen var god. Badet var delikat og rent og der var en hårtørker.
Spaområdet er litt lite. Føler man må dele på plassen med de andre som er der. Spabehandlinger var fin/ok.

Maten (middag og dessert) var inkludert i pakken vi bestilte. Det var en skuffelse. Det skulle visst være indrefilet av okse, men kunne like gjerne vært svin. Altså totalt stekt. Tørt og seigt. Vi klaget en gang og B om et noe mer rødt resultat. Vi fikk heldigvis ny men resultatet var helt likt. Viste seg at de bruker dampovn... Til indrefilet av okse!! Merkelig tørr potetstappe og et underlig krydder og dressing.

Frokosten er enkel og god. Men kanskje enda bedre når det ikke er korona-tiltak.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Erika O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Vi var et følge på fem personer som ønsket å spise på restaurant Stråholmen i 2.etasje på Kragerø resort. Vi gikk inn en åpen sidedør fra verandaen i stedet for hovedinngangen. Det skulle vi tydeligvis ikke ha gjort. Da ble vi irettesatt av en lite hyggelig servitør, eller muligens hovmester, som i et frekt og surt tonefall sa av vi måtte bruke hovedinngangen. Dessuten var det ikke mulig å få et bord uten å ha bestilt på forhånd. I det store lokalet var det maks folk på to av bordene. Etter mye om og men kunne de kanskje dekke på til oss... Vi bestemte oss for å forlate restauranten og heller spise i baren nede hvor det var hyggelige servitører, god mat og bedre priser. Et flott sted som Kragerø resort burde ha gode, proffe servitører som kan faget sitt og er høflige mot kundene. Hadde jeg vært leder her, hadde hele gjengen som var på jobb på Restaurant Stråholmen torsdag 2. juli måttet finne seg noe annet å gjøre.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, 972linee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2020

Veldig bra og en kjempe fin leilighet, super fin utsikt. Service i resepsjonen var veldig bra, men noen kan skjerpe seg litt. Også var det litt for mye tull med betaling i resepsjonen. Ellers var det utmerket.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, sophieelisedahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser