Vi hadde spa-suite i to netter. Litt skuffende at baderommet ikke var bedre til den prisen. Dårlige utemøbler. Fantastisk utsikt. Noe utdatert standard og jeg hadde forventet noe mer av suiten annet enn flott utsikt. God mat til grei pris, men elendig service i restauranten. To dager på rad hadde de glemt desserten vår og vi ble sittende 45 min før det skjedde noe. Lite info om beach-cluben og reservasjon av solsengene. Vi fikk opplyst om at det åpnet kl.11 og vi var der kl.10. Da var alle solsenger tatt og alle daybedene var reservert. Ingen info noen sted om hvordan dette systemet virket. Lite senger i fht plass og antall gjester. Litt tett med folk i frokostbuffeten i fht covid-19. Burde vært sluppet inn i puljer og utvidet tiden for servering. Måtte dog booke tid på forhånd i spa-avdelingen. Her var det kun lov med 3 stk av gangen i jacuzzien. Det burde vært vakt i avdelingen som passet på at folk ikke satt og «ruget» på jacuzzien i påvente om at den skulle starte. Observerte flere som satt 20-30 min av gangen og ikke lot andre slippe til. Lite vennlighet å spore hos enkelte som la beslag på jacuzzien. Spa-avdelingen ble derfor en skuffende opplevelse for oss denne gangen dessverre.