Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Booking.com
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (285)
Filtrer anmeldelser
285 resultater
Vurdering fra reisende
109
62
66
33
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
109
62
66
33
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
121126 av 285 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2020

Deilig atmosfære, blid betjening, rent og pent hotell. Restauranten var ren, serveringen rask og maten veldig god. Utsikten var utrolig flott, både fra rommet og fra restauranten.
Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 505sylviai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde spa-suite i to netter. Litt skuffende at baderommet ikke var bedre til den prisen. Dårlige utemøbler. Fantastisk utsikt. Noe utdatert standard og jeg hadde forventet noe mer av suiten annet enn flott utsikt. God mat til grei pris, men elendig service i restauranten. To dager på rad hadde de glemt desserten vår og vi ble sittende 45 min før det skjedde noe. Lite info om beach-cluben og reservasjon av solsengene. Vi fikk opplyst om at det åpnet kl.11 og vi var der kl.10. Da var alle solsenger tatt og alle daybedene var reservert. Ingen info noen sted om hvordan dette systemet virket. Lite senger i fht plass og antall gjester. Litt tett med folk i frokostbuffeten i fht covid-19. Burde vært sluppet inn i puljer og utvidet tiden for servering. Måtte dog booke tid på forhånd i spa-avdelingen. Her var det kun lov med 3 stk av gangen i jacuzzien. Det burde vært vakt i avdelingen som passet på at folk ikke satt og «ruget» på jacuzzien i påvente om at den skulle starte. Observerte flere som satt 20-30 min av gangen og ikke lot andre slippe til. Lite vennlighet å spore hos enkelte som la beslag på jacuzzien. Spa-avdelingen ble derfor en skuffende opplevelse for oss denne gangen dessverre.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, catgje79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Selve oppholdet/rom var helt gjennomsnittlig, men service under middagsservering i restaurant Sølvboden sto ikke til forventningene. Servicen opplevdes som rotete, ingen klar fordeling av ansvarsområder for servitørene. Ingen kontroll på hvilke bord som hadde bestilt hva, brukte veldig lang tid på å rydde av bord. Bestilte drink etter middag, det var ikke allergenmerking på drinkmeny, fikk en drink med innhold av egg og jeg skal ikke ha egg. Fant ut dette etter en liten slurk av drinken, servitør sa da at drinken ikke innholdt egg, men kom løpende tilbake etter kort tid. Det var i tillegg lagt til noe som ikke stemte på kvittering. Det beste med oppholdet var frokostbuffeten. Men konklusjon er: uproft opplegg.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, MLHS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Alt fra service, rom, lounge, spa og til og med været leverte! Denne uken er noe som kommer til å gjentas og definitivt anbefales til nære og kjente:) Maten var helt fantastisk i tillegg til de avslappende opplevelsen i spaet+ en uforglemmelig golfopplevelse!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Livsnyter123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Nydelig pizza, fantastisk utsikt fra restaurant terrassen og hyggelig betjening:) flott opplevelse som alltid! Kommer gjerne igjen ved en senere anledning. Har bodd på hotellet 10 år på rad, denne gangen besøkte vi bare restauranten.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, janneb756
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser