Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
eDreams
FindHotel
Destinia.com
Expedia.com
Travelocity
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (278)
Filtrer anmeldelser
278 resultater
Vurdering fra reisende
104
60
66
33
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
104
60
66
33
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
112117 av 278 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Lunsj på Beach Club. Vi var fem stk og bestilte litt forskjellig, Kenneth fiskesuppe, skagensmørbrød, rekesmørbrød og pizza. Alt smakte veldig godt. God og rask service, hyggelig betjening. Kommer nok tilbake hit. Kan absolutt anbefales på det sterkeste

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, irenev733
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020

Fantastisk resort med masse tilbud, litt mange barn og barnefamilier hvis man ikke liker det, men ellers var alt bra
. The parking is not included as in you have to pay for it and the spa area was a bit crowded.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Lizbustani
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020

Deilig atmosfære, blid betjening, rent og pent hotell. Restauranten var ren, serveringen rask og maten veldig god. Utsikten var utrolig flott, både fra rommet og fra restauranten.
Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 505sylviai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde spa-suite i to netter. Litt skuffende at baderommet ikke var bedre til den prisen. Dårlige utemøbler. Fantastisk utsikt. Noe utdatert standard og jeg hadde forventet noe mer av suiten annet enn flott utsikt. God mat til grei pris, men elendig service i restauranten. To dager på rad hadde de glemt desserten vår og vi ble sittende 45 min før det skjedde noe. Lite info om beach-cluben og reservasjon av solsengene. Vi fikk opplyst om at det åpnet kl.11 og vi var der kl.10. Da var alle solsenger tatt og alle daybedene var reservert. Ingen info noen sted om hvordan dette systemet virket. Lite senger i fht plass og antall gjester. Litt tett med folk i frokostbuffeten i fht covid-19. Burde vært sluppet inn i puljer og utvidet tiden for servering. Måtte dog booke tid på forhånd i spa-avdelingen. Her var det kun lov med 3 stk av gangen i jacuzzien. Det burde vært vakt i avdelingen som passet på at folk ikke satt og «ruget» på jacuzzien i påvente om at den skulle starte. Observerte flere som satt 20-30 min av gangen og ikke lot andre slippe til. Lite vennlighet å spore hos enkelte som la beslag på jacuzzien. Spa-avdelingen ble derfor en skuffende opplevelse for oss denne gangen dessverre.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, catgje79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Selve oppholdet/rom var helt gjennomsnittlig, men service under middagsservering i restaurant Sølvboden sto ikke til forventningene. Servicen opplevdes som rotete, ingen klar fordeling av ansvarsområder for servitørene. Ingen kontroll på hvilke bord som hadde bestilt hva, brukte veldig lang tid på å rydde av bord. Bestilte drink etter middag, det var ikke allergenmerking på drinkmeny, fikk en drink med innhold av egg og jeg skal ikke ha egg. Fant ut dette etter en liten slurk av drinken, servitør sa da at drinken ikke innholdt egg, men kom løpende tilbake etter kort tid. Det var i tillegg lagt til noe som ikke stemte på kvittering. Det beste med oppholdet var frokostbuffeten. Men konklusjon er: uproft opplegg.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, MLHS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser