Liv Bente T
Drammen, Norge
Anmeldelse av Kragerø Resort
3,0 av 5 boblerAnmeldt 17. aug. 2020
Romtips: Unngå F-bygningen som ligger et stykke unna selve hotellet hvis du er dårlig til beins.
2.3 km fra Kragerø Resort
15.7 km fra Kragerø Resort
Bedroom
    2.7 km fra Kragerø Resort
    0.0 km fra Kragerø Resort
    Våre basseng er oppvarmet og åpne fra starten av juni til slutten av august.
    22.1 km fra Kragerø Resort
    27.0 km fra Kragerø Resort
    Se flere hoteller i Kragero
    Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Vi bodde i en fin leilighet med stor terasse og superfin utsikt ut over fjorden og Kragerø. Frokosten hadde et godt utvalg og de ansatte var hyggelige. Med barn som er glade i å bade er dette et ypperlig sted, det finnes basseng både ute og inne samt en beach club med plass til store og små. Selv om det var tomt for en del råvarer på strandrestauranten smakte maten godt. Vi kommer veldig gjerne igjen!

Takk, frodep72
    Anmeldt 12. august 2020

Fint hotell, og nydelig utsikt! Men Sølvodden Mat & Bar og Beach Club har mye å gå på. Mye styr med servitørene og bestillinger på bordene begge steder. Vi bestilte skalldyrtallerken til lunsj på Beach Club, og denne kan umulig ha blitt laget samme dag. Virket som om fatet sto klart i kjøleskapet, og vi fikk det kort tid etter bestilling. Alt var kaldt, blåskjellene var «størknet» og rekene knakk utrolig lett. Forventer mer når prisen var 895 kr (nok til 2 personer). Føles nesten provoserende å se bilder av skalldyrfatet på instagramkontoen etter det vi fikk servert. Burgeren på Sølvodden Mat & Bar er to tynne frossenburgere som er lagt oppå hverandre. Er derimot veldig fornøyd med restaurant Stråholmen, kjempegod mat og service.

Når det gjelder rommene, bodde vi på spasuite 423 i 5 dager, og det var utrolig fin utsikt! Men ekstremt mange insekter på verandaen på kvelden. Store vindu, men fullt av insekter på vinduene (på utsiden heldigvis), noe som begrenset bruken av balkongen for vår del.

Takk, Amalie H
    Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Lunsj på Beach Club. Vi var fem stk og bestilte litt forskjellig, Kenneth fiskesuppe, skagensmørbrød, rekesmørbrød og pizza. Alt smakte veldig godt. God og rask service, hyggelig betjening. Kommer nok tilbake hit. Kan absolutt anbefales på det sterkeste 👌😍

Takk, irenev733
    Anmeldt 8. august 2020

Fantastisk resort med masse tilbud, litt mange barn og barnefamilier hvis man ikke liker det, men ellers var alt bra
    . The parking is not included as in you have to pay for it and the spa area was a bit crowded.

Takk, Lizbustani
    Anmeldt 8. august 2020

Deilig atmosfære, blid betjening, rent og pent hotell. Restauranten var ren, serveringen rask og maten veldig god. Utsikten var utrolig flott, både fra rommet og fra restauranten.
    Vi kommer gjerne tilbake.

Takk, 505sylviai