Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Booking.com
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (284)
Filtrer anmeldelser
284 resultater
Vurdering fra reisende
108
62
66
33
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
108
62
66
33
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
111116 av 284 anmeldelser
Anmeldt 28. august 2020

Fantastisk hotellopphold i 401,Norges flotteste rom med utsikt Anbefales alle!
Strøkent hotell med alltid hyggelig betjening og deilig spa område.Vi kommer alltid tilbake hit på sommeren og alltid rom 401 på toppen

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Notteroy82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020

Vi hadde booket tre dagers golfpakke der det eneste ledige rommet var penthouse - noe vi tenkte var greit og gledet oss til å gjøre litt ekstra ut av oppholdet. Rommet var helt greit. Fin utsikt, men følte ikke vi fikk det lille ekstra. Det var ikke gratis morgenkåper, og heller ikke gratis kaffe på rommet. Noe som burde vært inkludert når man bestiller et slikt opphold.

Da vi kom fikk vi vite at parkering kom i tillegg til prisen som allerede var betalt. Dette var heller ikke så billig, og burde være inkludert da man allerede har betalt en større sum. Vi spiste i beach baren alle kveldene - de tilbyr enkel men god mat. De er også flinke på cocktails! Frokosten var grei - mye variert, men ikke alltid fersk, virket som de hadde varmet opp en del fra dagen før.

Nydelig golfbane, så det er verdt å ta turen kun for å oppleve den dersom man er en ivrig golfer! Vi opplevde også at ei resepsjonist var superhyggelig og hjalp oss med det vi lurte på (JE) :-)

Alt i alt var vi enige om at oppholdet ikke var verdt prisen. Man får lite for pengene, og forventet en god del ekstra ettersom det var et dyrt opphold.

Romtips: Ikke forvent mye dersom du velger å betale ekstra for en oppgradering
Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Natalieee1992
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Vi var her i bryllup og det var en meget flott opplevelse. Oppdekningen var fantstisk flott det ble servert nydelige fisk og kjøttmiddager alt perfekt stekt og et serveringspersonell som var der hele tiden uten at du egentlig merket det.
Om jeg skal trekke frem forbedring så må det være at hotellet trenger en refresh. Begynner å bli litt slitt og gammelt enkelte steder. Men totalen er meget meget bra

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, lasser284
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Hadde en spa suite som var veldig stor og utstyrt som en leilighet. Den hadde en fantastisk utsikt ut mot Kragerø. Litt kjedelig at leiligheten kun får noen timer med kveldssol, det samme med spa anlegget. Det har enten veldig tidlig morgen sol eller kveldssola.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Reisejente85_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2020

I midten av juli tilbrakte jeg og en venninne fire netter på Kragerø Resort. Totalt sett hadde vi et veldig fint og hyggelig opphold, men dessverre var det en del detaljer som ødela for opplevelsen. Jeg skulle gjerne gitt karakter 4, men havner dessverre på en sterk 3-er.

Vi hadde booket et standard dobbeltrom som for så vidt var fint nok, hvis vi ser bort fra at det lå langt unna hovedbygningen helt opp mot busker og kratt ved golfbanen. Verre var følgende:

1) da vi ankom, var dørmatten full av gammelt løv, granbar og søppel, 2) det var kun ett tannglass, 3) terrassen var uten stoler og bord 4) det var ikke skillevegg på terrassen mellom oss og naboleiligheten, 5) det var dårlig ventilasjon på rommet og til slutt 6) det var ekstremt lytt inn til naboen – vi hørte vaske-/oppvaskmaskinen, wc som ble trukket ned, prating og skritt over gulvet.

Rett skal være rett, vi ringte resepsjonen og fikk glass og to stoler til terrassen.

Rengjøringen på rommet var bra. MEN den siste dagen ble det kun skiftet sengetøy og tømt søppel – badet var ikke rengjort, og vi hadde ikke fått nye håndklær. Dette ble ordnet da vi sa fra i resepsjonen.

Vi spiste veldig mye god mat i restauranten i baren, og vi kan anbefale både pizza og taco, men vi ble svært skuffet når fiskesuppen vi fikk servert, var full av bein. Jeg overdriver ikke når jeg sier at to skåler med suppe innehold bortimot 30 fiskebein! Da vi sa ifra til servitøren, som for øvrig var veldig fjern og ikke særlig lett å få kontakt med, var det ingen beklagelse å få. Han «skulle si ifra på kjøkkenet». Vi hadde forventet en kompensasjon i form av kaffe eller dessert, men det skjedde ikke. Veldig skuffende.

Når det gjelder (de unge) servitørene, var det varierende kvalitet på dem. De fleste var blide og hyggelige, men de fleste var også fryktelig dårlige til å følge opp gjestene. De vimset rundt og hadde ikke akkurat øynene med seg. Mersalg tror jeg ikke de har hørt om, iallfall var det sjelden at de kom for å spørre om vi ville ha dessert/kaffe.

Til slutt vil jeg dele en udelt positiv opplevelse fra spaavdelingen. Der fikk vi proff behandling fra a til å. Ryggmassasjen anbefales!

Til tross for at denne anmeldelsen bærer preg av negativitet, ødela heldigvis ikke det for oppholdet vårt. Jeg ser derfor ikke bort ifra flere besøk, men da håper og ber jeg om at noen tar grep for å sikre en høyere standard. Vi snakker tross alt om detaljer som burde være enkle å gjøre noe med.

Romtips: Unngå F-bygningen som ligger et stykke unna selve hotellet hvis du er dårlig til beins.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
3  Takk, LivBentet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser