Vi hadde et strålende opphold i suite 623. Flott utsikt, deilig spa, god mat i både buffet (frokost/middag) og i Sølvodden.
God service, flotte rom, gode senger. Rent og pent.
Fin bursdag for begge to
God service, flotte rom, gode senger. Rent og pent.
Fin bursdag for begge to
Dette er helt klart vårt favoritt hotell.God mat,super service og hyggelig betjening. En veldig fin og lun spaavdeling. Det å starte dagen med en god kopp kaffe og fantastisk utsikt utover kragerøs skjærgård er helt ubeskrivelig. Kan helt klart anbefale dette hotellet.
Fantastisk hotellopphold i 401,Norges flotteste rom med utsikt Anbefales alle!
Strøkent hotell med alltid hyggelig betjening og deilig spa område.Vi kommer alltid tilbake hit på sommeren og alltid rom 401 på toppen
Vi hadde booket tre dagers golfpakke der det eneste ledige rommet var penthouse - noe vi tenkte var greit og gledet oss til å gjøre litt ekstra ut av oppholdet. Rommet var helt greit. Fin utsikt, men følte ikke vi fikk det lille ekstra. Det var ikke gratis morgenkåper, og heller ikke gratis kaffe på rommet. Noe som burde vært inkludert når man bestiller et slikt opphold.
Da vi kom fikk vi vite at parkering kom i tillegg til prisen som allerede var betalt. Dette var heller ikke så billig, og burde være inkludert da man allerede har betalt en større sum. Vi spiste i beach baren alle kveldene - de tilbyr enkel men god mat. De er også flinke på cocktails! Frokosten var grei - mye variert, men ikke alltid fersk, virket som de hadde varmet opp en del fra dagen før.
Nydelig golfbane, så det er verdt å ta turen kun for å oppleve den dersom man er en ivrig golfer! Vi opplevde også at ei resepsjonist var superhyggelig og hjalp oss med det vi lurte på (JE) :-)
Alt i alt var vi enige om at oppholdet ikke var verdt prisen. Man får lite for pengene, og forventet en god del ekstra ettersom det var et dyrt opphold.
Vi var her i bryllup og det var en meget flott opplevelse. Oppdekningen var fantstisk flott det ble servert nydelige fisk og kjøttmiddager alt perfekt stekt og et serveringspersonell som var der hele tiden uten at du egentlig merket det.
Om jeg skal trekke frem forbedring så må det være at hotellet trenger en refresh. Begynner å bli litt slitt og gammelt enkelte steder. Men totalen er meget meget bra
Hadde en spa suite som var veldig stor og utstyrt som en leilighet. Den hadde en fantastisk utsikt ut mot Kragerø. Litt kjedelig at leiligheten kun får noen timer med kveldssol, det samme med spa anlegget. Det har enten veldig tidlig morgen sol eller kveldssola.