Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
FindHotel
Destinia.com
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (279)
Filtrer anmeldelser
279 resultater
Vurdering fra reisende
104
61
66
33
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
104
61
66
33
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
103108 av 279 anmeldelser
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Besøkte Kragerø Resort helgen 4september. Ved bookingen ble jeg møtt av en utrolig hjelpsom og svært hyggelig ansatt Ved innsjekk ble vi ønsket velkommen med et stort/ vennlig smil og masse fin info om hotellet. Suiten vi hadde var helt ubeskrivelig, wow! Så rent, fresht og hærlig dekorasjon Utrolig gode senger. Hadde lunsj på uteserveringen deres i solen. Pizzaen "spizy salami". Yummy For ikke å snakke om deres Strawberry daquiryHadde spa og ble helt målløs av dette vakre paradiset. Drømt om å reise hit lenge! En sjult perle Spiste middag i restauranten om kvelden,her var vi også veldig fornøyde. Ble så fasinert av spaet så måtte tilbake dagen etterpå Frokosten var awsome god, alt du kan drømme om. Og vi kom til og med rett før stengetid. Alt var fylt på og veldig fresht og delikat. En stor fornøyelse å bo hos dere! Dette skal spres til venner,familie og bekjente og vi kommer snart igjen❤❤

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, elisabeth b
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2020

Vi hadde et strålende opphold i suite 623. Flott utsikt, deilig spa, god mat i både buffet (frokost/middag) og i Sølvodden.
God service, flotte rom, gode senger. Rent og pent.
Fin bursdag for begge to

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Victoria_m_j89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2020

Dette er helt klart vårt favoritt hotell.God mat,super service og hyggelig betjening. En veldig fin og lun spaavdeling. Det å starte dagen med en god kopp kaffe og fantastisk utsikt utover kragerøs skjærgård er helt ubeskrivelig. Kan helt klart anbefale dette hotellet.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, A4519ICninar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2020

Fantastisk hotellopphold i 401,Norges flotteste rom med utsikt Anbefales alle!
Strøkent hotell med alltid hyggelig betjening og deilig spa område.Vi kommer alltid tilbake hit på sommeren og alltid rom 401 på toppen

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Notteroy82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020

Vi hadde booket tre dagers golfpakke der det eneste ledige rommet var penthouse - noe vi tenkte var greit og gledet oss til å gjøre litt ekstra ut av oppholdet. Rommet var helt greit. Fin utsikt, men følte ikke vi fikk det lille ekstra. Det var ikke gratis morgenkåper, og heller ikke gratis kaffe på rommet. Noe som burde vært inkludert når man bestiller et slikt opphold.

Da vi kom fikk vi vite at parkering kom i tillegg til prisen som allerede var betalt. Dette var heller ikke så billig, og burde være inkludert da man allerede har betalt en større sum. Vi spiste i beach baren alle kveldene - de tilbyr enkel men god mat. De er også flinke på cocktails! Frokosten var grei - mye variert, men ikke alltid fersk, virket som de hadde varmet opp en del fra dagen før.

Nydelig golfbane, så det er verdt å ta turen kun for å oppleve den dersom man er en ivrig golfer! Vi opplevde også at ei resepsjonist var superhyggelig og hjalp oss med det vi lurte på (JE) :-)

Alt i alt var vi enige om at oppholdet ikke var verdt prisen. Man får lite for pengene, og forventet en god del ekstra ettersom det var et dyrt opphold.

Romtips: Ikke forvent mye dersom du velger å betale ekstra for en oppgradering
Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Natalieee1992
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser