Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
Priceline
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (278)
Filtrer anmeldelser
278 resultater
Vurdering fra reisende
104
60
66
33
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
104
60
66
33
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
101106 av 278 anmeldelser
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Er det noen form for vedlikehold her? Det gror igjen på glassrekkverk og slitent fasader.
På tide og pusse opp litt her.

Maten er en skandale. Koster for mye og lite utvalg.
Skulle gått Ann å bestilt no annet også.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, lassemhenriksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Besøkte Kragerø Resort helgen 4september. Ved bookingen ble jeg møtt av en utrolig hjelpsom og svært hyggelig ansatt Ved innsjekk ble vi ønsket velkommen med et stort/ vennlig smil og masse fin info om hotellet. Suiten vi hadde var helt ubeskrivelig, wow! Så rent, fresht og hærlig dekorasjon Utrolig gode senger. Hadde lunsj på uteserveringen deres i solen. Pizzaen "spizy salami". Yummy For ikke å snakke om deres Strawberry daquiryHadde spa og ble helt målløs av dette vakre paradiset. Drømt om å reise hit lenge! En sjult perle Spiste middag i restauranten om kvelden,her var vi også veldig fornøyde. Ble så fasinert av spaet så måtte tilbake dagen etterpå Frokosten var awsome god, alt du kan drømme om. Og vi kom til og med rett før stengetid. Alt var fylt på og veldig fresht og delikat. En stor fornøyelse å bo hos dere! Dette skal spres til venner,familie og bekjente og vi kommer snart igjen❤❤

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, elisabeth b
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2020

Vi hadde et strålende opphold i suite 623. Flott utsikt, deilig spa, god mat i både buffet (frokost/middag) og i Sølvodden.
God service, flotte rom, gode senger. Rent og pent.
Fin bursdag for begge to

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Victoria_m_j89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2020

Dette er helt klart vårt favoritt hotell.God mat,super service og hyggelig betjening. En veldig fin og lun spaavdeling. Det å starte dagen med en god kopp kaffe og fantastisk utsikt utover kragerøs skjærgård er helt ubeskrivelig. Kan helt klart anbefale dette hotellet.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, A4519ICninar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2020

Fantastisk hotellopphold i 401,Norges flotteste rom med utsikt Anbefales alle!
Strøkent hotell med alltid hyggelig betjening og deilig spa område.Vi kommer alltid tilbake hit på sommeren og alltid rom 401 på toppen

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Notteroy82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser