Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 306
FindHotelUSD 306
eDreamsUSD 291
EtripUSD 306
Agoda.comUSD 306
Expedia.com
Se alle 11 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (304)
Filtrer anmeldelser
304 resultater
Vurdering fra reisende
117
66
70
34
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
117
66
70
34
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4853 av 304 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Veldig hyggelig hotell med hyggelige og behjelpelige ansatte! Ryddig og rent på rommet, og hotellet generelt.

Buffeten på hotellet var veldig god og variert. Anbefaler dette på det sterkeste. Enkelt å finne fram med hjelp av kart på resorten.

Romtips: Det er ikke så langt å gå opp fra dokken.
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 111cecilier
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Vi hadde et veldig trivelig opphold på Kragerø Resort. Hotellet byr på god mat og mange ulike aktiviteter i flotte omgivelser. Spa-avdelingen burde vært kun for voksne, eventuelt hatt en egen avdeling for barn.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, S1049RMfredriks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Vi har tre barn og valgte en natt her for å skaffe oss litt overskudd. Snakk om paradis, å komme inn her var som å komme inn i en boble i syden. Skulle gjerne vært noen dager til. Veldig fornøyd med alt!

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Gustavsteimler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Et herlig, avslappende opphold i nydelige omgivelser! Flotte rom, velsmakende mat og spa avdelingen kan virkelig anbefales! Hit vil vi veldig gjerne tilbake, både på par-tur, men også med hele familien. Takk for oss, nydelige Kragerø resort!

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Aina Holla S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Standard rom var lite, 1,50 cm seng, bar preg av slitasje med et veldig slitt parkettgulv og håndtak på skuffer som falt av. Enkelt innredet. Lampe på sminkebord fungerte ikke og heller ikke såpedispenser i dusjen. Ikke mørkleggende gardiner.
Behagelig med få samtidig i spa, mrn lite med 1,5 time som tildelt. Også i spa var det tegn til slitasje ved at det bl.a lå flere små løse fliser (ca 2x2 cm) i det ene velværerommet.
Måtte reservere frokost ved bestilling. Det ble gjort til kl 1045, da alternativer før var opptatt. Ingen informerte oss om at ALT i buffé ble ryddet vekk kl 1100. Så det ble en dårlig og rask frokostopplevelse for oss

Alt dette til den nette sum av 3700,- for dobbeltrom. Overhodet ikke verdt prisen!!!
Betalte ekstra for buffé på kvelden - den var strålende.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, grethe1234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser