Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 161
Vis tilbud
Booking.com
USD 147
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.10.22
Hotels.com
USD 161
Vis tilbud
TravelocityUSD 161
PricelineUSD 157
FindHotel
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (308)
Filtrer anmeldelser
308 resultater
Vurdering fra reisende
119
66
72
35
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
119
66
72
35
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3742 av 308 anmeldelser
Anmeldt 13. september 2021 via mobile enheter

Fint opphold, fine basseng, helt grei mat, veldig fin beliggenhet med vakre omgivelser. Personalet var hjelpsomme, hyggelige, og hotellrommet var fint og rolig med flott utsikt. Gode muligheter for å golfe om man er interessert i det.

Dato for oppholdet: september 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, karlerikjorgensen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. september 2021 via mobile enheter

Flott opphold med gode kollegaer. Hele anlegget ble benyttet, spa, golbanen og beach cluben. Selv om baren og restauranten i beach cluben var stengt, så koste vi oss på solsengene og badet fra brygga i strålende september-vær. Vi fikk nydelig mat og drikke i restauranten på resorten, gjennom hele oppholdet, og fikk fantastisk service av kelneren Gabriel, gjennom hele oppholdet

Dato for oppholdet: september 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Safari05278565823
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. september 2021 via mobile enheter

Overrasket søsteren med velværedag på Kragerø resort. Vi benyttet spa anlegget før en deilig behandling (Smak av Kragerø resort) etterfulgt av en utrolig deilig lunsj. En helt fantastisk dag! 10 av 10

Dato for oppholdet: september 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, HeleneS1108
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. september 2021 via mobile enheter

Fantastisk dag med avslapping i flott spa avdeling, deilig massasje og nydelig mat! Hyggelig personale som tok oss godt imot både i resepsjonen, til behandling og ved servering av maten.Masse for pengene. Vi kommer gladelig igjen

Dato for oppholdet: september 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, tonjek840
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. september 2021 via mobile enheter

Kragerø resort er den fineste hotellet jeg har vært på, og med en fantastisk mattilbud . Utsikten var kjempe fin og rommene var ypperlig. Vil gjerne komme tilbake med samboeren for å nyte tilbudene som finnes.

Dato for oppholdet: september 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, thynguyen2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser