Elisabeth J
Photo by Erik Skabo.
5.2 km fra Kragerø Resort
    2.7 km fra Kragerø Resort
    0.0 km fra Kragerø Resort
    Våre basseng er oppvarmet og åpne fra starten av juni til slutten av august.
    22.1 km fra Kragerø Resort
    27.0 km fra Kragerø Resort
    Se flere hoteller i Kragero
    Anmeldt 6. august 2022 via mobile enheter

Dette sto ikke helt til forventningene.

Hotellet er stort og vi fikk et rom i et slags rekkehus. Det var et stykke å gå til hotellets fasiliteter. Rommet var helt ok. Det var skuffende at det ikke var morgenkåpe og tøffler (dette fås kun på noen rom). Det var ikke minibar/ kjøleskap på rommet. Man ble vekt ganske tidlig av golfspillere som spilte rett utenfor.

Mange kjører rundt i små golfbiler. Disse koster ganske mye å leie. For parkeringen av privatbiler kan man være "heldig" å finne en plass på gratisparkeringen. Denne ligger et godt stykke unna de fleste rommene. Om man vil kan man betale for å stå i parkeringshus. Vi benyttet oss av beach klubben. Skuffelsen var likevel stor da det viste seg at det kostet 110 kr for å ligge på en solseng.

Spaavdelingen bar preg av dårlig vedlikehold (se bilder). Det var mye som ikke fungerte deriblant 1 badstu i damegarderoben, steam badstu og fotbad. Det gir et dårlig helhetsinntrykk når fasiliteter ikke er i stand. Man får utlevert 1 håndkle i spaet. Dette ble vått allerede i badstuen. Jeg tok meg friheten til å ta et nytt håndkle. Men dette burde ligget fritt tilgjengelig i garderoben og spaavdelingen. På dagtid er spa avdelingen åpen for alle. Da minner det mer om et bråkete badeland.

Vi spiste middag på "Utsikten" i 2 etasje. Maten var grei ift. prisen. Men ikke noe 'wow' faktor. Drinkene falt derimot godt i smak.
    Frokostbuffén var god👌

Dato for oppholdet: august 2022
    Takk, Ryen1989
    Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Et flott resort med mengder av aktivitetstilbud. Golfskole 3 dager var helt superbra. Rommet vårt var det eneste minus. Standard stod ikke i forhold til pris. Meget bra frokost , og matvaren hadde bra mat og hyggelig og rask betjening på en fin terrasse med kjempefin utsikt. Her hadde vi 2 besøk.

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, Tom K
    Anmeldt 28. mai 2022 via mobile enheter

Et hotell med et rykte som ikke henger på greip med virkeligheten. Vi har hørt så mye positivt om dette hotellet men kjente oss ikke så godt igjen i det.

1. Rommet var gammelt og i dårlig standard. Luktet rart på rommet. Trengs nok en oppussing. For prisen bi betalte så forventes skikkelig standard

2. De fleste som jobbet her snakket dårlig norsk og ga dårlig service.

3. Spa-anlegget var lite og gammeldags. Må stå i kø for å komme til de forskjellige fasilitetene. Og vi var her utenom høysesongen.

4. Maten som ble servert på frokost og middag var såpass dårlig at vi ikke kommer til å bestille noe helaften her igjen. Lite utvalg av ting som fristet. De hadde softis som er godt til dessert men dette måtte taes i et melkeglass og sjokoladestrø var ikke mulig å oppdrive.

5. Aktivitetene man kan gjøre rundt hotellet er bra i seg selv men koster mye mer enn det smaker.

Konklusjonen er at man betaler mer enn man bør for noe som er dårligere enn konkurrenter som tar mindre.

Vi ses ikke på Kragerø Resort igjen desverre.

Romtips: Noen nyttige tips for fremtidige reisende er å ikke bli en fremtidig reisende.
    Dato for oppholdet: mai 2022
    Takk, Sondre S
    Anmeldt 8. mars 2022 via mobile enheter

Var her på minispa med min mor for første gang. Kom inn og ble henvist til en hyggelig dame som tok oss vel imot. Vi hadde hele stedet for oss selv på denne tirsdagen. Koste oss veldig. Fikk en lunsj som smakte helt fantastisk , var fisk med nydelig tilbehør. Desserten var også helt fantastisk og flott pyntet. En dame til servitør som var service innstilt og som tok godt vare på oss. Til og med kokken kom innom for å gi oss både lemon og nøtter, han var helt fantastisk.
    Anbefales på det sterkeste og ta seg en tur hit! Man får kvalitetstid og en meget fin velværedag man burde unne seg av og til.
    Kommer selvfølgelig tilbake en annen gang!😎

Dato for oppholdet: mars 2022
    Takk, idasofiehss
    Anmeldt 29. januar 2022

Hadde gledet oss til et flott opphold på Kragerø Resort, da vi har vært fornøyd med opphold tidligere. Bestilte spa «oss to i kurbad» for 1250kr. Skulle være musserende og frukt inkludert i prisen, men vi fikk eplemost å drikke, noe som var svært skuffende, med tanke på prisen vi betalte.
    Vi bestilte en standard suite, da vi hadde den ved forrige opphold og var fornøyd med det. Da vi hadde bestilt oppholdet stod det på mailen at det kostet 500kr ekstra for kjøkkenutstyr på suiten. Dette måtte man ikke betale forrige gang vi var her. Vi fikk bruke glassene på suiten men siden vi ikke gadd å betale 500 kr ekstra for å få tilgang til noen tallerkner og bestikk var resten låst inn. Dette stod ikke på nettsiden at kostet ekstra, det kom først opp opp i Mail etter man hadde bestilt opphold.

Ellers var resten av oppholdet hyggelig. Fine rom, gode senger og god frokost.

Dato for oppholdet: januar 2022
    1  Takk, Karoline Løvsta... A