Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God lunsj”
Anmeldelse av Elvebredden Kafe

Elvebredden Kafe
Vurdert som nr. 3 av 46 Restauranter i Porsgrunn
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Hyggelig atmosfære og fin beliggenhet i Porsgrunn.god service, hyggelige servitriser.
Delikat og smakfull mat. Spiste tapas. Kaffe med påfyll!:) Kommer garantert tilbake ved senere anledning.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Unnle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (78)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3034 av 78 anmeldelser

Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Svært hyggelig lokale. Skulle ønske de hadde Egg,Bacon & Bønner med toast i helgene..

Ellers var det en god opplevelse.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, FrodeR53
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2018

Lenge siden sist vi besøkte Elvebredden Kafe.Nå passet det med en tur igjen.Kafeen ligger jo flott plassert ved elva.Altid god kaffe og gode retter.Hyggelig betjening.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Pero391
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Spiser her hver gang jeg er på hjemlige trakter. Utrolig god, hjemmelaget, smakfull mat. Avslappet og koselig atmosfære. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Kristine S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2018

Utrolig søt og koselig kafe. God mat, hyggelig betjening og ok priser.
Eneste som savnes er bedre (og finere) sitteplasser ute. Kafeen er så utrolig fin inne, så skulle gjerne sett de hadde tatt med dette videre ut til varme sommerdager. Savner også noe mer alternativer til de mer allergier og/eller ønsker vegetar/vegansk mat. Kunne gjerne vært åpent lenger, da de stenger for tidlig.
Ser du bort i fra de tre tingene som egentlig bare er ønsker, så er denne kafeen helt super.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Matglad-jente
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Elvebredden Kafe, så også på

Porsgrunn, Porsgrunn kommune
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 

Har du vært i Elvebredden Kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din