Jeg Var her med min familie for noen uker siden med familien. Dette var første gang vi skulle besøke restauranten og vi var spente og gledet oss masse til denne kvelden.
Først fikk halvparten av oss meny og omsider resten av oss, etter en stund. Det tok meget lang tid før vi fikk bestille. Vi prøvde å få øyekontakt med servitøren, men det tok lang tid før han enset oss. Vi bestilte middag med nanbrød. Noen bestilte kylling andre lam. Det tok grusomt lang tid og etter en time fikk de fleste maten. Utenom en som de hadde glemt. Denne retten kom ikke før ti-femten minutter. Det vil si at hun som fikk maten sist måtte vente 75 minutter på maten. På dette tidspunktet hadde vi enda ikke fått nan-brøda vi bestilte. De fleste hadde spist opp halvparten da første nanbrød kom, som viste seg å være feil nanbrød. Til slutt fikk vi riktig nanbrød men på det tidspunktet begynte jeg å bli ganske mett. Hadde vi visst at nan-brødene kom først nesten etter maten hadde vi aldri bestilt det. Det skal komme til maten, gjerne litt før. Når vi skulle betale forsøkte søsteren min å snakke med kelner om det med nanbrødene, i håp om å få litt avslag. Vi spiste ikke opp og det ble bare en kjip opplevelse alt i alt. Kelneren gikk rett i forsvarsposisjon og sa «det er allerede slått inn, sorry. Dere kan ta med det som er igjen av nanbrødene i en pose». Vi fikk heller ingen unnskyldning for at det hadde tatt så lang tid.
Jeg selv bor i Oslo (og familien i Grenland) og er mye ute og spiser. Jeg mener dette er alt for dårlig! Synes det er en helt merkelig måte å gjøre det på. De vinner absolutt ikke noe mer enn de kronene nanbrødene kostet. Hadde de beklaget seg og gitt oss nanbrødene på kjøpet + en kaffe hadde det vært en så mye bedre opplevelse. Det er veldig synd at de velger å håndtere det på den måten, da maten var helt nydelig. Forbedringspotensiale på kundeservice så blir det veldig mye bedre 👌🏻
Mvh Ida