Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bestiller mild men får sterk mat”
Anmeldelse av New Agra

New Agra
Vurdert som nr. 9 av 46 Restauranter i Porsgrunn
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. august 2020

Jeg er veldig glad i denne indiske maten, har spist her mye og nå to ganger etter de fikk ny kokk. men etter den nye kokken kom så får jeg kjempe sterk mat når jeg har bestilt mild, i tillegg gitt beskjed om at den MÅ være mild fordi kroppen ikke tåler sterk mat. Er veldig skuffet. Er kjempe god mat, men man får ikke det man bestiller.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 529jannickem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (29)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 29 anmeldelser

Anmeldt 24. mai 2020 via mobile enheter

Så et stort skilt om Søndagsbufet da vi kom over brua til Porsgrunn. Bufet var det ikke på grunn av Covid-19, men bra utvalg i menyen. God mat, bra servert og kom fort. Valgte kremet pepper kylling og mixed grill. Begge var veldig bra. Godt nanbrød. Anbefales.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, steenersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2019

Valgte søndags-buffé. Greit utvalg med retter, men det blir fort tomt for ris ved mange besøkende. Smaksmessig helt ok.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, FrodesMatMening
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2019

Bestilte lam, sausen så ut som tomatpurre og det var absolutt ingenting av denne retten som smakte hverken indisk eller godt. Nanbrød var veldig «deigete». Tror hverken kokken eller personalet har vært borti indisk mat i det hele tatt

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Powderpuff2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2019

Har spist her 2 ganger... begge gangene har vi fått servert veldig god mat!

Fikk prøve nanbrød med ost for første gang :-)

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, erikt60
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på New Agra, så også på

Porsgrunn, Porsgrunn kommune
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 

Har du vært i New Agra? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din