Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch”
Anmeldelse av Elvespeılet Mat&Vinbar

Elvespeılet Mat&Vinbar
Vurdert som nr. 17 av 48 Restauranter i Porsgrunn
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Min mann og jeg spiste en kjempegod lunch på kafeen for to dager siden ! Betjeningen var svært hyggelige og oppmerksomme og gjorde det lille ekstra som vi ofte savner . Menyen var i utgangspunktet ikke veldig orginal men da maten kom var den både svært tiltalende presentert og smakte helt nydelig ! Prisen var gjennomsnittlig og akseptabel særlig fordi porsjonene var så rikelige . Vi samtalte om måltidet og smakene i etterkant og kommer snart tilbake !!Ambefales !!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Gro F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1215 av 15 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2018

Vakkert sted med god mat. Godt med plass både ute og inne. Hyggelig personale. Første gang jeg har opplevd at man blir spurt om man vil ha med matrester hjem om man ikke hr orket alt, veldig bra.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Bergljot Ree H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. august 2021
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. september 2018
Google-oversetting

Dato for besøk: september 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Elvespeılet Mat&Vinbar, så også på

Porsgrunn, Porsgrunn kommune
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 

Har du vært i Elvespeılet Mat&Vinbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.