“Pent sted, hyggelig servitør, men ikke helt bra rett”
Anmeldelse av Elvespeılet Mat&Vinbar

Elvespeılet Mat&Vinbar
Vurdert som nr. 8 av 68 Restauranter i Porsgrunn
Anmeldt 17. september 2020

Stedet ligger flott til og har behagelig innredning og plass, ute og inne. Men matretten, en kremet fiskesuppe, var absolutt ikke kremet. Her må kjøkkenet/kokken ha noe å lære. Med behagelig musikk i bakgrunnen og få gjester denne dagen, var det ganske kjedelig og irriterende å høre de på kjøkken, eller bak disken, med høylytt prat med hverandre. De trenger vel litt opplæring i hensyn til gjestene? Servitøren, en ung dame var dog meget høflig og hyggelig

Dato for besøk: november 2019
Takk, halumo

Anmeldt 5. august 2020

Her får du mye mat og god mat for en billig penge. Fine plasser både inne og ute langs Porsgrunnselva.
Utrolig hyggelig under «Sommerspeilet».

Takk, kristianr865
Anmeldt 12. februar 2020

Veldig bra mat&Vinbar, om du skal ha lunsj, et glass vin før konsert eller leie hele stedet til fest. Veldig flinke og hyggelig drivere og personell. Anbefales!

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, KjellPorsgrunn
Anmeldt 12. februar 2020

Hyggelig sted med god mat og drikke. Veldig bra service av hyggelige ansatte. Supert sted å spise før show eller konsert.

Dato for besøk: september 2019
Takk, AnitaK3597
Anmeldt 8. februar 2020

Vi hadde bestilt bord etter en konsert. Maten var bare helt nydelig, en opplevelse. Jeg hadde hjortefilet og mann min kveite. Begge var like fornøyd. Jeg skrapte tallerkenen, hadde lyst til å sleike den ren, - men torde ikke :-)

Dato for besøk: januar 2020
Takk, BeritB_11

Reisende som så på Elvespeılet Mat&Vinbar, så også på

Porsgrunn, Porsgrunn kommune

Har du vært i Elvespeılet Mat&Vinbar? Del dine erfaringer!