“Anbefales!”
Anmeldelse av Elvespeılet Mat&Vinbar

Elvespeılet Mat&Vinbar
Vurdert som nr. 7 av 65 Restauranter i Porsgrunn
Anmeldt 12. mars 2024 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord til lørdag. Egentlig en foajérestaurant, men uansett fine lokaler. Det var null venting, og servitøren fikk oss fint på plass. Menyen er variert og inneholder noe for enhver norsk smak. Vi tok kyllingrett, hjort, okse samt et par desserter. Om maten er det egentlig én ting å si: helt topp! Passe store porsjoner, elegant anrettet og bare helt perfekt. Drikkevarer og mat ble servert i tur og orden, av passe nærværende, hyggelige og flinke servitører. Og prisen for hele ballet: høyst akseptabelt! Et eksempel: en chablis-vin til kr 595,- hvis jeg ikke husker helt feil, er det ikke mange andre spisesteder som kan konkurrere med for tiden. Og så en ting til slutt: det var ikke noe plagsom bakgrunnsmusikk, men korrekt akustikk i lokalet slik at man kunne snakke uten at det hørtes på nabobordet. Vi kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: mars 2024
1  Takk, JamesBoll

Anmeldt 14. juli 2023

Utrolig god og mye mat veldig bra service. Veldig koselig og rent plass. Vi kommer 100 % tilbake igjen

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Debsha14
Anmeldt 22. april 2023

Jeg spiste lunsj tre dager på rad. Rekemørbrød ! Det var såå mye reker på det og anrettet på en fin måte. Kjempegodt.
Toast var også kjempegod og spennende til å være en toast.
Og jeg prøvde en salat, som også var veldig god.
Litt dyr kaffe som ikke var så god, gå heller for en cappuchino-variant.

Dato for besøk: april 2023
Takk, AnnMariA6
Anmeldt 24. november 2021

Var og spiste på ælvespeilet i dag. Ble oppfordret til å betale 1 time før oppgitt stengetid. Konfronterte serveringspersonalet med dette og de sa at siden det var så lite folk i restauranten måtte de stenge!

Dato for besøk: november 2021
Takk, 201linel
Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter

Fin beliggenhet langs elva. God service og nydelige blåskjell. Her får du kveldssol på fine sommerdager. Rolig atmosfære.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Bjom22

Reisende som så på Elvespeılet Mat&Vinbar, så også på

Porsgrunn, Porsgrunn kommune

Har du vært i Elvespeılet Mat&Vinbar? Del dine erfaringer!