Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget bra”
Anmeldelse av Oscar Brasserie

Oscar Brasserie
Vurdert som nr. 14 av 46 Restauranter i Porsgrunn
Prisklasse: USD 9 - USD 35
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Trolig beste kebab i byen. Pita brød med sesam frø på er noe for seg selv: lett, sprø og jammy. Alltid ferske varer, masse grønt om du vil. God vin har de også. Meget hyggelig betjening. Vi føles oss altid velkomne.

Dato for besøk: august 2020
Takk, daliad427
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (42)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1317 av 42 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig servitør gir en «stjerne» men jeg tror ikke vi har spist så dårlig mat på lenge. Vi angret på at vi ikke dro ned til brygga.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Lotta67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2019 via mobile enheter

Selve lokalet er litt slitent, men kvaliteten på maten er veldig bra, og det er alltid god service samt gode priser og fleksible servitører som oppfyller kundens ønsker. Det er gatekjøkken med hamburgere, pizza og kebab tilknyttet restauranten, og man kan bestille fra vegge steder. Tapasen var veldig bra, og de fyller på om du ikke blir mett. Rullekebaben med fersklaget brød fikk terningkast 6 i lokalavisa nylig. Varmt ventebrød med ulike dipper serveres til hovedretter. Vår sønn på 1.5 liker seg godt her..

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, 702oveh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2019

Her har de porsgrunns beste mat. Det er helt magisk. Her kan jeg varmt anbefale en lunsj eller bedre middag . Ikke minst de er veldig hyggelig og servise instillte.

Dato for besøk: november 2019
Takk, VidarLangangen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2019 via mobile enheter

Biffen var perfekt stekt, veldig fint tilberedt. Topp service, hyggelig betjening. Kommer tilbake igjen!

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, Jan Erik T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Oscar Brasserie, så også på

Porsgrunn, Porsgrunn kommune
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 

Har du vært i Oscar Brasserie? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din